Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Hali all!
Épp most rakom össze 3. gépet és akadt egy kis probléma... Pontosabban nem tudom mi lehet a baj. Az a helyzet hogy a ''szemét''/maradék alkatrészből rakom össze a 3. gépet és nem megy... kapja az áramot mintha bekapcsolna power led on de proci mintha nem dolgozna semmi hang csak venti.... Hagytam 1 órát menni hátha aksi merült le (fél éve nem volha használvan az alaplap..). Akövetkező a konfi: valamilyen MSI 845ös chipset, 1,6Ghz P4 400Mhz, 2x 512M + 256MB RAM 400, 333, 266Mhzvel, 40Gb Samsung 5400rpm winyó, TNT264M videókari, 52x CD olvasó azt kész szal egy átlagos pc.... RAM az bizt ok hisz ebben a gépben volt, amivel most írok... Videókari 2 hónapja ment, cpu eddig ment 5 hónapja, volt kis pin sérülés meghajlott de nem tört le.. alaplap régi és hang az halott....cd olv az oks 2 hete próbáltam... Ha proci hibás azt honnan ismerem fel? a gép eggyáltalán nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- BMW topik
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő