- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Hali all!
Épp most rakom össze 3. gépet és akadt egy kis probléma... Pontosabban nem tudom mi lehet a baj. Az a helyzet hogy a ''szemét''/maradék alkatrészből rakom össze a 3. gépet és nem megy... kapja az áramot mintha bekapcsolna power led on de proci mintha nem dolgozna semmi hang csak venti.... Hagytam 1 órát menni hátha aksi merült le (fél éve nem volha használvan az alaplap..). Akövetkező a konfi: valamilyen MSI 845ös chipset, 1,6Ghz P4 400Mhz, 2x 512M + 256MB RAM 400, 333, 266Mhzvel, 40Gb Samsung 5400rpm winyó, TNT264M videókari, 52x CD olvasó azt kész szal egy átlagos pc.... RAM az bizt ok hisz ebben a gépben volt, amivel most írok... Videókari 2 hónapja ment, cpu eddig ment 5 hónapja, volt kis pin sérülés meghajlott de nem tört le.. alaplap régi és hang az halott....cd olv az oks 2 hete próbáltam... Ha proci hibás azt honnan ismerem fel? a gép eggyáltalán nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest