- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #178 üzenetére
Én speciel rákentem a csonkokra egy kis technokolt és arra dugtam rá a csöveket és persze gyors kötözővel indjárt rá is szorítottam.
A plexiseknél meg a csak alul hűtött bordáknál,ami a nevükben is benne van,hogy csak alul hűti a blokkot a folyadék. Az igaz,hogy pont ott van a proci,de ha esetleg leáll a rendszer,akkor gond lehet belőle vagy pedig ha már túl meleg a folyadékod,akkor a rosszabb hatásfok miatt megint elérheted a 64 fokot.
Vagy peig jó nagy radiátort használsz és persze ventillátorral.
Még az szokottsegíteni,hogy raksz a redszerrel sorosan egy b 2-5 literes tartályt,mert ez nagy hőtartást eredményez. Így tovább tudsz játszani halk (lassú)ventillátorok mellett.
Ne aggódj a téli fűtéstől. Eddig úgy néz ki hogy csak az én gépemből tudtam olyan meleget kisajtolni,hogy egy őrlángon használt konvektor elég volt télen.
nem azt mondom,hogy este amikor lefeküdtem nem tettem fel a konvektort 5-öre,mert igen alváskor feltettem. De napközben nem volt rá szükségem,mert 27-29fokon tartotta a szobámat.
De mondjuk én nem arról vagyok híres,hogy kímélem a gépeket,hisz ők vannak értünk.
Az autókat is szeretem nyomni mint állat (van is apámnak egy jó nagy BMW-je).
Persze nem a tönkretevéses túlhajtásra gondolok,mert az nem az én asztlom,hanem van arra emberem,akinek mindegy mit adnak a keze ügyébe...azt tönkre teszi. Idén már két autót alázott le. (ez volt élete csúcsa)
De amúgy mindenfélét tönkretesz: tv,videó,hi-fi,fejhallgató,cd,kazi,telefon,
az idegeim,más idegei.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest