Hirdetés
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint hogy érted hogy ne bilincsekkel? Jajj már értem! A csöveket ne bilinccsel?? Hát akkor fogok egy nagy adag sziloplasztott oszt jól megkenegetem!!
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??
Szentem jól! Hát ha nem hiszi el, hogy szárazföldön is jó akor bizonyítsd be neki!!

Hőfokot azt figyelem! De hát van itt a Ph-n akinek 100fokig felmegy a procija!!!!!
Ezt a Cerkát idáig 64fokig ''fűtöttem'' úgy hogy lekapcsoltam a ventit a hűtőbordán aztán Cpu burn in! 20 percre! de sajna 64-en befagyott! Hát mi tagadás a hűtőborda nem volt vmi hideg! Mondom magamban télen ezzel a procival fogok fűteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Marathon (2025)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??