Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint hogy érted hogy ne bilincsekkel? Jajj már értem! A csöveket ne bilinccsel?? Hát akkor fogok egy nagy adag sziloplasztott oszt jól megkenegetem!!
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??
Szentem jól! Hát ha nem hiszi el, hogy szárazföldön is jó akor bizonyítsd be neki!!

Hőfokot azt figyelem! De hát van itt a Ph-n akinek 100fokig felmegy a procija!!!!!
Ezt a Cerkát idáig 64fokig ''fűtöttem'' úgy hogy lekapcsoltam a ventit a hűtőbordán aztán Cpu burn in! 20 percre! de sajna 64-en befagyott! Hát mi tagadás a hűtőborda nem volt vmi hideg! Mondom magamban télen ezzel a procival fogok fűteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- SSD kibeszélő
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Intel Core i9-9900K
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??