Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint hogy érted hogy ne bilincsekkel? Jajj már értem! A csöveket ne bilinccsel?? Hát akkor fogok egy nagy adag sziloplasztott oszt jól megkenegetem!!
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??
Szentem jól! Hát ha nem hiszi el, hogy szárazföldön is jó akor bizonyítsd be neki!!

Hőfokot azt figyelem! De hát van itt a Ph-n akinek 100fokig felmegy a procija!!!!!
Ezt a Cerkát idáig 64fokig ''fűtöttem'' úgy hogy lekapcsoltam a ventit a hűtőbordán aztán Cpu burn in! 20 percre! de sajna 64-en befagyott! Hát mi tagadás a hűtőborda nem volt vmi hideg! Mondom magamban télen ezzel a procival fogok fűteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTOK!! Intel Core i7-14700KF
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ASUS Z97I-PLUS WiFi6 + i7-4790K + 16 GB + Intel hűtő Foxpost mehet !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??