Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
A mikrofon nem fog neki jelet adni....Akkor inkáb kösd az egyik hangfaladat szimplán a bemenetére és abba beszéljél bele..ostt töb esélyed van..
Én pl egy walkman-t ajánlanék a fejhallgató kimenetén..
Én úgy emlékszem,hogy a test egy egyik széle....
Holnap reggel tok csak menni a szerelőmhöz,mert nem volt két napig a műhelyben és nem akartam a kirándulása közben zavarni...HY: Akkora kupit csináltam ma reggel a papír miatt,hogy 4 órát takarítottam utána
De akkor sem lett meg
Holnap napközben amint meg lesz,akkor lerajzolom paintba és elküldöm mailban....
Új hozzászólás Aktív témák
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Holnap reggel tok csak menni a szerelőmhöz,mert nem volt két napig a műhelyben és nem akartam a kirándulása közben zavarni...HY: Akkora kupit csináltam ma reggel a papír miatt,hogy 4 órát takarítottam utána
De akkor sem lett meg
Holnap napközben amint meg lesz,akkor lerajzolom paintba és elküldöm mailban....