Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére

mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő