Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére

mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Eladó Intel Core i7-6700 processzor (LGA1151)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest