Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Na itthon vok mostmár, holnlap küldöm a hobby elektronikásat, hülye haver nem hozta mára, meg holnap odadom neki a 10 gigás vinyómat, h. rakjon rá játékokat! De én arról a lapról amit küldtem nem naon tok kiigazodni, pl.: Ott van az h. C1, és C2, ott nem írja, h. az micsoda, kondi, vagy esetleg Tekercs, szal el tudnád küldeni nekem az alkatrészek neveit, és h. mien kell, és mi micsoda, Tom most azt gondolod m,agadba, h. hagyjon már békén ez a hülye k****g, de naon örülnék h. ha el tudnád nekem küldeni!
Mert naon meg szeretném építeni ezt az erősítőt, h. kész lek vele osztálykirándulásig!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest