- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy próbát megért.
Szerintem ha van sok venti a gépben,ami valamilyen módon leszabályozható,akkor halkan is lehet nagyonjó a hűtés.
Én is tesztelgetem a kicsikémet,de a tápom ventijei olyan hangosak,hogy elnyomják a másik 20 ventit. UPP
Még várok vele egy vagy esetleg két hónapot és ízekre szedem azt is,hogy lehalkíthassam akkor,amikor akarom. Bár nem szoktam vele foglalkozni,hogy túl hangos-e,de ha majd vinni szeretném kiállításra,akkor nemért,ha nem zajongja át majd az egész termet a gépem.
Amúgy itt egy barátommal szétnéztünk és számolgattunk a táv hálózatok ügyében. Szeretnénk egymás között kialakítani egy stabil hálózatot,ami nem függ másoktól,hogy milyen gyors. Adok egy induló linket: Bővebben: link
Nagyjából 19500+fa-tól vannak ezek kb 30000-32000+fa-ig.
A kérdésem a következő: Szerinted ezeket majd rá lehet kötni későbbiekben egy nagytávolságú mikrohullámú adó-vevőre? Az a gondunk,hogy még nem láttunk olyat,csak hallottuk,hogy vannak és nem drágább a normál típus 100ezernél és kb 30-50Km-ig tökjó. Mert arra gondoltunk,hogy ugyebár ezeket csak egyszer kell megvenni és nincs havidíj és szal csak a miénk volna vírusok nélkül meg miegyébb. Szal az indok,hogy elszántuk magunkat az az,hogy úgy néz ki,hogy mindketten el fogunk költözni egy éven belül.
És most egyenlőre elég volna bőven egy sima adó-vevő,de későbbiekben kéne valami nagy hatótávú dolog.
Ja és mivel nálunk mindig lesz majd net a hugom miatt,így a haverom tőlönk az adó-vevőkön keresztül nyugodtan netezhetne,tehát ezért lenne kilőve a natúr internetes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest