Aktív témák

• Cruz

aktív tag

Visszavittem, megnézték ezt is, majd mondták hogy az #1-ben leírtak jellemzők erre a típusra, úgyhogy visszadják az árat (hasonlót nem tudtak ajánlani; egyébként is visszaadták volna az árat mivel három napon belül vittem vissza és makulátlan hibátlan állapot, összes műanyagzacsi megvolt...).

Most tehát billenytűzetet kell vennem.
    Amit kinéztem: Genius Comfy KB 21e az e-connectben
    Mi erről a véleményetek? Próbálta már valaki játék közben? Puhák e a gombok?

Mellesleg egy másik boltban mondták egyanerre a problámára (amikor a kérésemre ua típusú logitechet rakták elém :(), hogy ezek a klaviatúrák a gyártástechnológiából eredően bizonyos gombcsoportok egy szálra vannak felfűzve. És mivel a gombnyomásra ellenállásértékek változnak, ezért előfordulhat, hogy biz. gombokat már nem tud kezelni és ilyenkor előjön a fenti probláma (csak a kurzormozgatók, shift, ctrl van függetlenre kötve).
    Oks. mondtam erre én, de akkor javalljanak egy olyat ami nem kakál be egyszerre 3 gombtól. Ilyet nem tudunk jött a válasz. :F És akkor az a pár millió ember aki fps játékkal default beállításokkal játszik az mit csinál? Na erre már nem tudtak mit lépni... Én ellenben léptem...
    Az e-connectben a telefonban azt mondták előtte lehet tesztelni is ha akarom :)
    Hát majd meglátjuk!

[Szerkesztve]

Aktív témák