- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
plömplöm
őstag
tudtommal ez az ''official'' manual Bővebben: link, legalábbis itt Bővebben: link nem látok ennél jobbat-szebbet-szagosabbat, namost ebben én nem találom...
-
BobMaster
senior tag
Én szerver alaplapokról beszélek, te meg arról, hogy 875/955-öt raksz gépbe. Ha kamerás rendszer, különösebben nem változtat a dolgon, az üzembiztonság (és ezért a menedzselhetőség) alapkérdés. Tudok olyan esetről, hogy a kameraszerver beállt, és gombnyomásra várt, persze senki nem volt a közelben. És addig vajon ki vigyáz a bankra?
Képzeld láttam Intel alaplapot, személyes meghívóval boroztam az Intel Magyarország 10 éves fennállásának alkalmából tartott bulin a Szépművészetiben, sőt néhány személyhez közvetlen számom is vanVagy mondok jobbat: ezt a szervert, amin ez az oldal fut a két pici kezemmel raktam össze
Desktop intel alaplapon van realtek, de mi most ugye nem arról beszélünk... LOL
Bővebben: link Azonos teljesítményű és felszereltségű, valamint garanciális feltételekkel és szervizhátérrel megtámogatott árajánlatodat várom a mailcímemre.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Az a gép amit én láttam az itt volt a szomszédban , 512 ram volt benne.Na már most az alaplap le lett cserélve egy jobb fajta asus lapra és ugy ment mint a villám.Az intel lap alatt egy egyszerűbb játék is beszagattott, meg 3d mark 2003 alatt valami nevetséges öszeget csinált.Hát nem tudom, de ha ezt nézem akkor az intel nem tul jó alaplapba
-
BobMaster
senior tag
Na abba a bankba se rakom a pénzem
Teljesen felesleges 875-ből meg 955-ből ''home made szervert'' összerakni. Arra van ott a 7210, 7221 és újabban a 7321 chipset.
1: szerveralaplapon tuti a LAN vezérlő, nem valami Realtek szutyok. Általában több is, nemritkán mindkettő gigabites.
2. általában saját memóriás integrált VGA. Hmm, 955-be meg beletolsz egy X300SE-t-t? Minek?
3. van 64 bites PCI, nem kell szívni ha a SATA kevésnek bizonyul, a nyamvadt 33 MHz-es PCI nem fogja le vezérlőt, mint AMG Mercedest a beragadt kézifék.
4. Hardveres menedzsment távolról. Menjen be a szerverterembe éjszaka, akinek két anyja volt! Ha kap egy 5VSB-t, akkor ki-be kapcsolható, resetelhető, monitorozható távolról.
5. ezerminden van még. *** szerverek 3 év garanciával. Tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest