Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
-
alaves
addikt
Én sem szaladok lecserélni az OLED754-et, de azért szögezzük le, hogy a 2019-es modelleknél biztosan jobb egy 2021-es OLED vagy OLED evo. Túl nagy az elvárás (mint ahogy az élet majd minden területén). Jó példa erre, hogy pl. hőségriadó idején pár perce álló vonatról betelefonálnak a tűzoltóságra, hogy kellene palackos víz, mert nem hozott magával és szomjas (nyilván látott híradót, hogy vizet osztanak közterületen). A 70-es években kinek jutott volna eszébe ilyen marhaság. Ez a mai világ...
Ui.: még egy példa: 9 éves kislányom online tanulás: szóból mondat alkotás ---> két szavas mondat. Három szóból álló mondathoz már nincs idő, sem türelem... szintén a mai világ jellemzője.
No, de mindegy, majd saját szememmel megnézem az új evo panel által alkotott összképet a "normál" OLED kijelzőhöz képest. -
Archttila
veterán
De pont ez (az egyik) gondom, hogy a C-ben még nem lesz EVO, a G1 meg már draga, es valszeg 2022-ben a C-ben is alap lesz az 1000 nit-es villany
Majd meg meglaszom, de a matek is ellene szol;
450 volt a tv egy ajandek (40-45 ezeres) fulessel. Tegyuk fel oktoberben (1 ev garral) eladom 300-ba, (ez 100 buko) januar elejen meg akciosan veszek egy 65' C1-et 600-ba. (ez 300 - )
Nem egy jo deal, tekintve, hogy elegedett vagyok a jelenlegi keszulekemmel.Mindenesetre a helyet mar kialakitottam neki.
-
Archttila
veterán
Pár hete "átnéztem" de nem fedeztem fel rajta a jelenséget. Valójában a szokásos baloldalt húzódó vertical b is annyira minimális 5%-on, hogy csak pislogtam amikor kiszúrtam.
TT-t dettó. A 100-os white-on túl napi rendszerességgel nézem YouTube-on az ETA Prime channel-t ahol szinte kivétel nélkül minden review fehér háttér előtt készül (ezért mondjuk jár a fakk) de ott sem kaptam még fel soha a fejem, hogy mi ez a randa veresességelszíneződés, vagy folt.
Valós tartalmaknál (film, sorozat) pedig abszolute 10/10-es a kép.
Amúgy én úgy tudom, hogy a korai példányokra nem volt jellemző a VB. (2020 Jun)Ha most idejönne az LG, hogy itt egy 65' CX de kaka panel esetén nincs lehetőség a cserére, akkor abban a pillanatban nyomnék egy no thanks button-t.
Nem viccelek... Szóval én azt mondom, hogy nagy mákom van ezzel a tévével... olyannyira, hogy még azon is elgondolkodom, hogy egyáltalán lecseréljem-e egy 65' 2021-es modellre.
Anyagilag (ha nem is óriási de azért) nagy bukta, C1-be nem lesz EVO szóval technikailag sem előrelépés, illetve valószínűnek tartom, hogy 2022-ben már alap lesz a C szériába is az EVO... ami megint csak abba az irányba mutat, hogy élvezzem egyelőre ami van, aztán majd ha tényleg lesz miért váltani akkor váltsak. -
-
junior19
senior tag
[link]
Nem tudom ezt láttad-e már, 7:58 után van a hangbeállítási rész.
Van benne tesztre is minta, hogy megfelelően működik-e a hangrendszer.
De ha kiírja az erősítő. hogy DTS5.1, akkor a játékban kevés a háttérhang, ha megfelelően van egyébként a hangrendszer konfigurálva.
Esetleg az erősítőn is teszthang futtatás, szólnak-e a háttérsugárzók. -
janos666
nagyúr
Ha eARC-ot is tud az erősítő, akkor még 8 csatornás LPCM-nek is át kéne mennie rajta, illetve a C9 még ismer minden népszerű formátumot (a CX már eldobta a DTS-t).
Azt kétlem, hogy a TV decodeolna >2, majd encodeolna =2 csatornát DTS->PCM->DTS.
De lehet, hogy nem a TV hibája a dolog. Attól, hogy a játékkonzolon DTS-t választottál, mint kimeneti formátum (ez ilyenkor amúgy DTS Connect, vagy Dolby Digital Live!), még lehet, hogy külön meg tudod adni valahol a kikeverendő csatornák számát is (ahelyett, hogy automatikusan a választott kimeneti formátumban elérhető maximális számú csatornát keverné le), ha mást nem olyan szinten, hogy headphones / home theater (2 csatorna vagy 6+).
Szóval szerintem turkáld még kicsit a konzol beállításait, vagy tesztképp hallgasd meg, hogy mi történik, mikor az AVR-en keresztül kötöd be a TV-t. -
chros
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged