Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Alapvetően az gond az, hogy bármiképp játszol vele, 1 másodpercen belül lesz olyan eredeti frame, amit többször látsz, mint egy másikat, ha 50/50 % arányban osztod fel 120Hz-re.
Ha változtatsz az arányon, mint pl. a Sony, akkor pedig vagy erősebben vibrál, vagy több a blur.Még talán az lenne érdekes eset, ha úgy osztod fel, mint a Sony, csak ellenkező arányban, akkor kevesebb fényerő veszik el, de több blur marad. Nem tudom, hogy a Sony miért nem kínálta fel mindkét alternatívát, vagy hogy a többiek miért nem 50/50 %-tól eltérőt, mint opció (itt most 2019-ig bezáróan szólva, 2020 óta már más a helyzet mindenkinél, mint 2017-'19). Lehet, hogy szubjektíven ugyan olyan zavaró, csak kevesebbet nyersz vele.
3+ év már, hogy az avisynth-el játszogattam szoftveres BFI-vel a C7-en, de valahogy sehogy sem tetszett igazán...Azzal a képkocka felezős dologgal is az lehet szerintem a gond, hogy kicsit látod a villanást 120Hz-es kijelzőn, illetve játék esetén talán növeli a késését ... és szerintem játékokhoz sokkal jobban hiányzott, mint filmekhez, mert előbbinél sokszor kikapcsolható a szoftver blur effekt, míg filmeken nem, illetve eleve más is lenne a hatása a blur elvételének az eltérő fps miatt.
De az ötlet persze jó, és most kedvem is lenne megnézni élőben (bár annyira nem, hogy nekiálljak megcsinálni egy tesztet róla
).Ha eszembe jut, majd megnézem újra, hogy mit csinál most a C9 (de hetek óta szinte be sem kapcsoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).