Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Alapvetően az gond az, hogy bármiképp játszol vele, 1 másodpercen belül lesz olyan eredeti frame, amit többször látsz, mint egy másikat, ha 50/50 % arányban osztod fel 120Hz-re.
Ha változtatsz az arányon, mint pl. a Sony, akkor pedig vagy erősebben vibrál, vagy több a blur.Még talán az lenne érdekes eset, ha úgy osztod fel, mint a Sony, csak ellenkező arányban, akkor kevesebb fényerő veszik el, de több blur marad. Nem tudom, hogy a Sony miért nem kínálta fel mindkét alternatívát, vagy hogy a többiek miért nem 50/50 %-tól eltérőt, mint opció (itt most 2019-ig bezáróan szólva, 2020 óta már más a helyzet mindenkinél, mint 2017-'19). Lehet, hogy szubjektíven ugyan olyan zavaró, csak kevesebbet nyersz vele.
3+ év már, hogy az avisynth-el játszogattam szoftveres BFI-vel a C7-en, de valahogy sehogy sem tetszett igazán...Azzal a képkocka felezős dologgal is az lehet szerintem a gond, hogy kicsit látod a villanást 120Hz-es kijelzőn, illetve játék esetén talán növeli a késését ... és szerintem játékokhoz sokkal jobban hiányzott, mint filmekhez, mert előbbinél sokszor kikapcsolható a szoftver blur effekt, míg filmeken nem, illetve eleve más is lenne a hatása a blur elvételének az eltérő fps miatt.
De az ötlet persze jó, és most kedvem is lenne megnézni élőben (bár annyira nem, hogy nekiálljak megcsinálni egy tesztet róla
).Ha eszembe jut, majd megnézem újra, hogy mit csinál most a C9 (de hetek óta szinte be sem kapcsoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- PlayStation 5
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Flipper Zero
- További aktív témák...
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- OneOdio Studio Max 1 DJ Headphones Hi-Res Audio
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).