- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
csukahara
csendes tag
Hello
köszi a tanacsokat
, megcsinaltam oldalra is,de azert döntöttem ez mellett, mert a piros bogyesz beleolvad a közönsegbe es nem akartam, h valakinek is kiessen a szeme mire megtalalja a labdat
szinezzem be ? vagy karikazzam be?
ha mondjuk ugy 19 -20 frameböl all az egesz giff, akkor mar baratsagos?egyebkent a legelsö giffem akkora volt h feltölteni sem engedte a kepfeltöltes.hu-ra
ollozos golt keveset lattam, jött mar össze valakinek?visszaolvasva a forumot lattam, h vannak patchek, csak igazabol meg mindig nem tudtam eldönteni melyik is jo, melyiknel nem fagy le a Pc, stb, szoval ha valakinek lenne egy jo tippje patchre pls ossza meg velem 
csuKa
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi a tanacsokat
, megcsinaltam oldalra is,de azert döntöttem ez mellett, mert a piros bogyesz beleolvad a közönsegbe es nem akartam, h valakinek is kiessen a szeme mire megtalalja a labdat
szinezzem be ? vagy karikazzam be?
ollozos golt keveset lattam, jött mar össze valakinek?visszaolvasva a forumot lattam, h vannak patchek, csak igazabol meg mindig nem tudtam eldönteni melyik is jo, melyiknel nem fagy le a Pc, stb, szoval ha valakinek lenne egy jo tippje patchre pls ossza meg velem