- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgyán józs
újonc
Sziasztok!
Első okostelefonom, tegnap vettem. Tudnátok segíteni, hogy a 4 GB memóriából miért csak 1,9-et lát? Ennyi van ugyanis összesnek feltüntetve a gép által. Az Android "lefoglal" 2,1-et? Mi célból? A futó alkalmazásoknál 2-300 megát ír, összesen meg 60-at. Ez azért is érdekes, mert az összes ugye ugyanannyi vagy több kellene, hogy legyen. Még nem telepítettem semmit, nem is futtatok semmit, neten sem voltam még vele, ezért is érdekes, hogy minek eszik 200 megát állandóan? Bocsi, lehet, h ezek nektek triviális kérdések, de nekem még minden új... És bosszantó hogy nem én rendelkezem a 4 gigával amit kifizettem. Előre is köszi a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.22. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest