- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgyán józs
újonc
Sziasztok!
Első okostelefonom, tegnap vettem. Tudnátok segíteni, hogy a 4 GB memóriából miért csak 1,9-et lát? Ennyi van ugyanis összesnek feltüntetve a gép által. Az Android "lefoglal" 2,1-et? Mi célból? A futó alkalmazásoknál 2-300 megát ír, összesen meg 60-at. Ez azért is érdekes, mert az összes ugye ugyanannyi vagy több kellene, hogy legyen. Még nem telepítettem semmit, nem is futtatok semmit, neten sem voltam még vele, ezért is érdekes, hogy minek eszik 200 megát állandóan? Bocsi, lehet, h ezek nektek triviális kérdések, de nekem még minden új... És bosszantó hogy nem én rendelkezem a 4 gigával amit kifizettem. Előre is köszi a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest