- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tamas79
csendes tag
Köszi a segítséget!
Közben jártam a szolgáltatómnál, ahol azt a tanácsot kaptam, hogy nekik a SIM a lényeg, a stick cserélhető. Remélem Média Marktban kapható az ilyesmi...
Most hogy plázáztam kicsit, próbáltam az ottani wifire felmenni. Érdekes volt, mert felcsatlakozott, de semmit nem töltött be!
Google playával kezdtem, ahol mailcímet kért, majd kidobott azzal, hogy nem elég erős a jel. Gmail-lel ugyanez volt a helyzet, a böngészőbe meg hiába írtam be akármilyen URL-t, nem töltött be semmit. Mi lehet a hiba oka?Köszi!
Tamás
-
v.tamas79
csendes tag
válasz
peestee83 #419 üzenetére
Android 4.1-et. De az is érdekelne, google playából, lehet-e ilyen módszerrel áthúzni játékot a tabletra.
Hát ez nem jó hír, szerelhetem át a cuccot itthon hogy legyen wifi-m....
Szolgáltatónál nem tudják a sticket kicserélni?
Amúgy e-digitalban vettem, ott azt mondták, tudja a3G-t, lehet vele netezni!
Minden esetre köszi a választ!
Tamás
-
v.tamas79
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék mobilnetet a tabomra. Az APN-t látja, regisztrál is a hálózaton, mégsem tudok vele netezni. Megnéztem a gyártó honlapját is, a stick nincs rajta a támogatottak listáján. Ilyenkor tudok tenni valamit, hogy mégis legyen netem?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a frissítéseket meg lehet úgy is oldani, hogy a pc-re szedem le, és átnyomom USB-vel a tabra?
Köszi!
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest