- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanDevil
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy frissítettem a tabletem 4.1-re és azóta a google play nem jelez ki olyan programokat amiket eddig. Ma a teendő ilyenkor? A válaszokat előre is köszönöm.
-
DanDevil
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, a wifi a mérvadó most
-
DanDevil
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlása előtt állok, pontosabban vettem egy ConCorde Tab PLAY nevezetűt, de a wifi miatt vissza kellett vinnem, mert elég gyatrán teljesített. Érdeklődnék, hogy a Prestigio MultiTab 8.0 Pro Duo mennyire éri meg az árát, illetve, hogy a wifije mennyire használható (routertől 10-15m 2 téglafalon keresztül), illetve, hogy a képe milyen, ha rossz, zavaró-e? Továbbá felmerült bennem, hogy megéri-e az 1" azt az 5 ezer Forintot, illetve a 7"-osnak IPS kijelzője van állítólag. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest