- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditpet
csendes tag
Sziasztok, nekem is előjött a fent említett probléma a Multipad 7.0 HD+-szal (pmp3870c_duo) Csak az első bootképig jut (az art hi tech-ig). Hi-tech, ja persze. ....És a recovery billentyűkombinációra sem reagál.
Ráadásul ez cserekészülék. Az elsőt nyáron kaptam, az először produkálta a 'minden applikáció leáll, és másodpercenként jön hibaüzenet'-et, majd elakadt a könyvtáros töltőképernyőnél, az talán az utolsó. Factory reset. Majd nem sok idő múlva jött az első töltőképernyős hiba, de akkor még jött a recovery menü. Írtam a szerviznek, cserét kértem, meg is jött. Most pár napja töltés után akartam bekapcsolni és megállt a tudomány az első képnél.Az első készülékkel tapasztaltam, hogy a problémák a töltéssel vannak összefüggésben. Ha töltőre dugva használtam, az ujjal húzás megbolondult. Nem tudtam sehová semmit húzni, mert elugrott. Így felhagytam ezzel, és csak töltő nélkül használtam, de akkor gyorsan lemerült nullára. Volt hogy 4%-on állt, és amíg a töltőért nyúltam, előkerestem, bedugtam, volt vagy 5 perc, addigra elsötétült.
Aki szorosabb viszonyt ápol a szervizzel, szerintetek van lehetőség pénz visszakérésre? Mert erősen megrendült a bizalmam a márkában.
Inkább más készüléket próbálnék ki. Illetve, hogy működik, ha működik, a vételár visszaigénylése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest