- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
ditpet
csendes tag
Köszi, a szervizzel már "gyakori" kapcsolatban voltam eddig. Azt kérdeztem az előttem szólótól, hogy az edigitallal hogy vette fel a kapcsolatot. Mert én kaptam egy papírt, hogy javíthatatlan, amit már leírtam. Ő szavaiból azt vettem ki, hogy nem személyesen kért új készüléket a papírral. Én az edigitalhoz nem találtam email címet.
De már megoldottam, mert ben t voltam személyesen, és leadtam a rendelést egy másik készülékre. -
ditpet
csendes tag
Szia, már meg is küldték a papírt, hogy javíthatatlan. Hihi..... És ez feljogosít, hogy a vétel helyén, tehát az extreme digitalban "egy teljesen működőképes készüléket kapjon".
Ezzel más márkát is választhatok? Egy pár ezerrel drágább Lenovo-t néztem ki, ami jó értékelést is kapott. -
ditpet
csendes tag
Sziasztok, nekem is előjött a fent említett probléma a Multipad 7.0 HD+-szal (pmp3870c_duo) Csak az első bootképig jut (az art hi tech-ig). Hi-tech, ja persze. ....És a recovery billentyűkombinációra sem reagál.
Ráadásul ez cserekészülék. Az elsőt nyáron kaptam, az először produkálta a 'minden applikáció leáll, és másodpercenként jön hibaüzenet'-et, majd elakadt a könyvtáros töltőképernyőnél, az talán az utolsó. Factory reset. Majd nem sok idő múlva jött az első töltőképernyős hiba, de akkor még jött a recovery menü. Írtam a szerviznek, cserét kértem, meg is jött. Most pár napja töltés után akartam bekapcsolni és megállt a tudomány az első képnél.Az első készülékkel tapasztaltam, hogy a problémák a töltéssel vannak összefüggésben. Ha töltőre dugva használtam, az ujjal húzás megbolondult. Nem tudtam sehová semmit húzni, mert elugrott. Így felhagytam ezzel, és csak töltő nélkül használtam, de akkor gyorsan lemerült nullára. Volt hogy 4%-on állt, és amíg a töltőért nyúltam, előkerestem, bedugtam, volt vagy 5 perc, addigra elsötétült.
Aki szorosabb viszonyt ápol a szervizzel, szerintetek van lehetőség pénz visszakérésre? Mert erősen megrendült a bizalmam a márkában.
Inkább más készüléket próbálnék ki. Illetve, hogy működik, ha működik, a vételár visszaigénylése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest