- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mai nap folyamán játszadoztam egy kicsit a drágaságommal. A tapasztalataimat szeretném veletek, megosztani.
Fontos! Ezeket csak és kizárólag saját felelősségre csináld meg! Teljesen tönkre is teheted a tabletet!
Root :
Én a motochopper tool nevű programot használtam. Lépésről lépésre így néz ki a dolog.
1. Motochopper tool letöltése, innen. Kicsomagoljuk.
2. USB kábellel rákötjük a tabletet a számítógépre. Megvárjuk még feltelepíti a szükséges drivereket.
3. Bekapcsoljuk az USB hibakeresést ( a fejlesztői eszközök között található meg. )
4. Rendszergazdaként futtatjuk a run.bat nevű fájl-t.
5. Csináljuk amit kér. ( Ha jól emlékszem, egyszer kell nyomni egy tetszőleges gombot az elején, meg a végén.)
6. A végén a telefon újra fog indulni, ha mindent jól csináltunk, a tablet rootolva lesz. Az alkalmazások között megjelenik a Superuser.Gyári firmware visszaállítása :
1. Szükségünk lesz a gyári firmware-re, és egy SD kártyára. Letöltés innen. Kicsomaguljuk.
2. Ezután két mappát fogunk kapni. Egy manual-t és egy firmware nevűt. Nekünk a firmware mappa tartalmára van szükség.
3. A SD kártyát FAT32-re kell formázni, nekem alapból így volt, a rajta lévő fájlokat letöröltem.
4. Felmásoljuk a firmware mappa teljes tartalmát az SD kártya gyökér könyvtárába, azaz ne tegyük egy mappába se az SD kártyán belül.
5. Kapcsoljuk ki a tabletet.
6. Nyomjuk le a hangerő + és a bekapcsoló gombot. Tartsuk lenyomva mind a kettőt. Ha minden jól csinálunk, automatikusan elindul a telepítés. Legyünk türelmesek.
7. Ha mindent jól csináltunk, a tablet minden gond nélkül bekapcsol, újra végigküzdhetjük magunkat a Prestigio által megálmodott procedúrán és visszakapjuk a gyári firmware élményét.Remélem jól jön valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- iPhone topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest