- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsano
tag
Szerintem egyszerű a válasz: a telefonokhoz mikrofonos, kapcsolós fülest (headset) adnak, melyek dugójának 4 része van, a sima sztereó 3,5-ös jack pedig 3 részes.
Nem mindig passzol, osz' kész.
Olyat kell venni, ami jó hozzá, gondolom, hogy a 3G-s tablethez telefonhoz illő fülest (headset), a simához egyszerű, mikrofon nélküli sztereó fülest.El kell vinni a gépet a boltba és kipróbálni, ha másképp nem megy.
Ehhez a tablethez a 3 részes (sztereó fejhallgató) fülhallgató a jó, én egy ilyenen hallgatom a zenét róla. (Technics RP-F800, nem mai darab)
-
Dzsano
tag
válasz
Napfénysüti #182 üzenetére
Csipog? Vazze.
Nagyothalló vagyok, tőlem csipoghatott, hallókészülék nélkül reggeliztem.
Azé' ne csámcsogj hangosan!
Van valami - ajánlott - alkalmazás a sok akkus progi közül, amely jól láthatóan kijelzi az akkumerülést
(A mai kifagyáson kívül, ez tényleg jól látható volt.)
De miért lett fehéresszürke a kép? Miért nem fekete? Mert akkor először az akksira gyanakodtam volna. -
Dzsano
tag
Üdv!
Járt már úgy valaki, hogy használat közben fehérre kifagyott a képernyő
és semmivel sem lehetett kikapcsolni? 3 hetes gépem van.
Úgy jártunk, hogy ma reggel még 54 %-on volt az aksi a tablet szerint és reggeli netezés közben hirtelen fehéresszürkére váltott a kép (egy lapozás közben) utána semmire nem reagált. Resetre sem.
Bele a tokba, doboz + tartozékok összeszed, extra kártya kivesz, irány a gari.
Megnéztem kb 1 óra mulva, akkor már fekete volt a kép, próbáltam bekapcsolni, de csak az Art of hi-tech feliratig jutott, utána újra a sötétség.
Ee-boltban mondják, hogy márkaszervíz, dühöngés, itthon megpróbáltam mindent, gondoltam próbaként rárakom a tápra is, erre kiírja, hogy tölt, akksi 0 %-on! És működik.
Én vagyok hülye,de miért nem figyelmeztet valahogy, ha kevés az aksi, miért fagyott ki fehérre így?
-
Dzsano
tag
válasz
Napfénysüti #134 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advancedprocessmanager
Ugyanúgy task (process) manager is az Android Assistant szvsz. -
Dzsano
tag
válasz
Napfénysüti #132 üzenetére
Alapból?
Irodai program van, az nem kell. Böngészőnek ott a CHROME, ha más tetszik, keress.
Könyvolvasó is van, de én megszerettem az FBREADER-t, felraktam erre is, egyszerűbben használható.
Jópofa alkalmazás a hangerősségmérő - SOUNDMETER, (megmértem, hogy a kolléganőim milyen hangerővel beszélgetnek, amíg az ügyfél meg ott várakozik.. 78-80 dB...)
a rezgésmérő - VIBROMETER,
szórakozásnak is jó a gombahatározó HUNGIFUNGI, a HALLATLAN jelnyelvi szótár,
jó az ANDROID ASSISTANS segédprogi, a TOTALCOMMANDER,
médialejátszónak az MXPLAYER vagy a VLC,
időjárásra nekem az IDŐKÉP vált be.
Ami még nagyon hasznos a "sárgacetli" program a COLORNOTE.A PLAY áruházban rengeteg alkalmazás van. Nézegesd.
Egy jól animált háttérkép feldobja a megjelenést, én törölni szoktam, ami nem tetszik. -
Dzsano
tag
Én is vettem egy ilyet, tökéletes. Először fehéret szerettem volna, de végül is fekete lett, nem bántam meg. 5 csillag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest