- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
válasz
rabbitfriend #163 üzenetére
A DTS hangot jellegéből adódóan hangosabbnak halljuk (pontos technikai magyarázatot most hirtelen nem tudok adni).
Egyébként a magyar hangsáv valóban valamelyest halkabb szokott lenni. Konkrétan én magyarról szoktam átkapcsolni angolra (a gépen), és úgy megugrik a hangerő, hogy halkítanom kell. -
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #163 üzenetére
passz.. de ezért sem értem a felháborodásod, mert te is mondtad, hogy pl az angol hang jó, a magyar nem. Innentől csak a hangsávot okolhatod a tabletet nem. A magyar szinkronstúdiók munkáját pedig inkább nem értékelném, amit manapság kiadnak egy kalap guánóval egyenértékű. Pl az aktív mélynyomók meg sem mozdulnak a magyar hangsáv alatt, teljesen üres a mély hangsáv, a magyarok 90%-a teszkós 5.1 hangrendszert használ, ott hangváltó választja le a mélyet. De erről nem tudok mélyebben nyilatkozni, közel 2 éve nem néztem magyar hanggal filmet.
rozsahegyir: root után battery monitor-al meg lehet találni mi okozza a battery draint. Általában az igénytelen android rendszer. De a 15óra alatt 0% egyszerűen nem létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest