Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet nem hiszed de a te igényed nagyjából a társadalom 0.0000001%-át sem teszik ki. A fél emberiség részlegesen hallássérült ilyen / olyan okok miatt.
Amúgy nekem egy C700n fülesem van (Sony teleofonnal), amit azért vettem mert rommá dicsérték egy csomó tesztben és méréssel meg tököm tudja mivel és nem szeretem mert nekem szarul szól. Nem kicsit, nagyon. Viszont a nejem régi Samsung Buds Proja meg tetszik, ami aztán nagyon messze van a minőségi vagy prémium terméktől.Szóval kár axiomatikus kijelentéseket tenni olyan dolgokról, amelyek végtelenül szubjektívek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Ez lesz a Sony teljesen vezeték nélküli fülhallgatói közül a legolcsóbb modell.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest