Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból .ini-be menti a beállításokat (Store settings to .ini file), de ilyenkor nem szokta megjegyezni frissítés után a korábbi beállításokat, csak néha, verziófüggő. Próbáltam, hogy átneveztem a config. managemnet részen a presetet, de úgy sem volt jó. Export presetsnél lehetne elvileg kimenteni az egészet, majd visszatölteni, de már nem tudom az miért nem működött.
Most már nem érdekel, mert nem fogok frissíteni. A legutóbbi frissítés után egyes videóknál szétesett a kép és volt pár új (számomra) felesleges, zavaró funkció is pl feliratnál kijelölte a szöveget és online lehetett keresni stb. Ezért inkább a jól bevált régebbi verziót tettem vissza, amivel minden jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest