Aktív témák

• regent
    aktív tag

Na igen, de leírom a bankrollom történetét. Kezdtem 100 euró feltöltéssel, még csak nem is sejtve, hogy valamikor majd pókerezni fogok. Ruletten nyertem hozzá 30-at. Ekkor kezdtem a pókert. Nyertem-vesztettem, 130 körül volt mikor nekiláttam 1/2 eurós alapon egy limites partinak. na itt buktam legalább 40-et, mire felfogtam, hogy ez a parti nem nekem való. :) De a többiek is biztosan szomorúak voltak, mikor kiléptem. :) Aztán buktam még egy kicsit, kb 80-on álltam mikor véletlenül odakeveredtem egy no limites asztalhoz.
    Tényleg véletlen volt, nem vettem észre, hogy ez másik fajta asztal, csak az elsöö tétnél furcsálltam a csúszkát. :)
    Na itt hirtelen megdupláztam a 10 dollár beülöömet, aztán ugyanezt megcsináltam még 2 nap. Ekkor kezdtem azt hinni, hogy pókerfenomén vagyok, már tervezgettem, hogy mire fogom költeni a rengeteg nyereményt. :) (de hülye voltam!) Lett kb 100 euróm (ugye dollár-euró konverzió miatt a dolláros nyeremények nem nyomtak annyit a latban, mint az eurós veszteség).
    Aztán véget ért a gyereknap, és gyorsan elbuktam az eddigi nyereményt. 50 egynéhány eurónál (60-valahány $) elhatároztam, hogy szigorúan statisztikát fogok vezetni, egyenlööre csak no limitet játszom, és majd 100 tiszta játékóra után meglátjuk, megy-e ez nekem.

Szóval ezért nem játszom mostanság no limitet. Meg a bankrollom sem elég rá.

Aktív témák