- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
peterszky #55 üzenetére
Egyszer írtam nekik a lucasarts.com fórumba, elutasítottak, hogy európaiakkal nem foglalkoznak.
na azért ez durva... főleg fórumon
lehet azóta megváltozott az álláspont, én még 2000-ben írtam nekikamúgy ha LA játékkal játszol, ne natívan, hanem a ScummVM-mel tedd, csomó "szépítő" szűrő van benne, anno írtam róla cikket a Linuxvilágba (a honlapjukról ingyen letölthető)
-
doc
nagyúr
válasz
peterszky #53 üzenetére
igen, Hansra gondoltam, úgy voltam vele hogy még egy-két óra játék és talán vége, erre egyszer megjelenik és annyi...
a másodikkal még nem játszottam (egyszer nekikezdtem, de csak pár percem volt rá, talán majd ha nagyon ráérek egyszer...)A Dig meg isten, én egy vidéki kisvárosban, Ajkán teljesen véletlenül láttam meg egy apró kis garázsbolt polcán a dobozos verziót, de akkor már egy rekesz sör vérdíjat tűztem ki rá, bármilyen formában (akkoriban még a Napster is csak éledezett, nem hogy torrent oldalak meg hasonlovak). olcsón megúsztam, 2ezerért megkaptam
neked is a "hologramszerű" dobozos változat van meg (ami olyan faszán veri vissza a fényt)? sajna a kartondoboza már nem tudom hogy hol van
Magát a játékot meg durva nevek fémjelzik (a kiadó Lucason kívül pl. Spielberg, Orson Scott Card, stb. a főszereplő szinkronhagja pl. a T2-ből ismert T1000-est játszó színész, stb)
állítólag Spielberg azért nem csinált belőle filmet (pedig akart) mert az akkori technikával túl drága lett volna. mondjuk azért voltak akkor is igen látványos SF-k, de tény hogy ez nem kispálya
azt hiszem elő is veszem, gyorsan végig tolom még egyszer
emlékszem, elakadtam a vége felé egy résznél, és írtam a kiadónak vmi supportos e-mail címére (elküldve a savegame-t), amire nagyon gyorsan válaszoltak, tök jól leírták hogy hogyan tudok továbblépni, meg a maradék végigjátszást is, nagyon szimpatikus húzás voltLA-ból nekem a Dig-en kívül a Full Throttle van meg (nekem is a Classic DVD-tokos), meg egy német nyelvű gyűjtemény CD, Indiana 3, Monkey 1, Loom, Zak McKraken, Maniac Mansion
de jó kis játékok is voltak ezek... (pontosabban még mindig azok!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest