- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, nem mondom, hogy az első ilyen modell, de felénk ezt hozták, az indiai kivitel 6550-est kapott.
Szóval tendencia lesz a nagyobb aksi szerintem idén.
Köszi a visszajelzést a videó kapcsán, pedig nem volt koncepció, hogy így készüljön, de ha ez egy piaci rés, akkor ennek örülök. Nem tervezem, hogy változna a videó, max a felépítésén szeretnék kicsit csiszolni, meg a minőségén javítani (fényviszonyok, kamera esetleg)
Hazai forgalmazás úgy teljes hivatalosan nem lesz szerintem, mert a Redmi modellektől venne el részt, habár szerintem meg tök mindegy, hogy mit adnak el, ha a végén ugyanott csörög a kassza...
@futo001: Már egy ideje látni, hogy Xiaomi jobban figyel a frissítésekre
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megérkezett hozzám a legújabb Poco (Xiaomi) telefon, amelyről egy rövid kicsomagolós videót is készítettem, pár...
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest