- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien4
tag
Én teljesen megértem az indokaitokat... egyet is értek vele valahol.
De a világban két irányú minden. Átmehetsz 99szer megkérni az unintelligens szomszédot, teljesen tesz rá. Nem mellékesen már volt szerencsém "az ellentáborhoz" is, amikor a másik szomszéd elégelte meg a dolgot és az bőgette. Hát valami csodás volt két oldalról kapni szüleimnél az ívet. Ez olyasmi mint a szemetelés az én szememben (vagy élhetnék akármelyik példával) csak mert szerinte neki "szabad" attól más ne csinálja. Igen, meg lett kérve elégszer, hogy ha kimennek szüleim a kertbe és végre nem a tákolt gépek armadájának a hangzavarát kell hallgatni (vagy esetleg ezek beindítása közben tett szitok szavakat)... szóval had élvezzék a csöndet. Mi fiatal családként panelban vagyunk ahol azért összeér az emberek valaga, mégsem annyira rossz, mint amit letol a szomszéd. Persze, hívjak rendőrt... tudjátok ti is mennyi értelme lenne :/ nem, a gondolati játszadozásom sem helyes, de van az a pont... Ti is tök nyugodtan tudtok a hobbitoknak élni (amit remélem élveztek) senki nem megy oda hozzátok, hogy nehaarpoljatok. Élni és élni hagyni szvsz.És ha valami oltári oknál fogva mégis megvalósulna a történet, természetesen max 50 méter lenne és csak az adott állomás, ahonnan szól. Mert emberünk még csatornát sem képes váltani a rádióján... miközben a bontott ablakokat darabolja egész nap a tákolt asztali körfűrésszel... majd azzal fűt... meg macskával... meg motorolajjal.
Bocs, hosszú lett. kiírtam, befejeztem. Elnézést ha borzoltam a kedélyeket kérdésemmel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest