- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zoltan_30 #406 üzenetére
Ha nem számít hogy pénzbe kerül, akkor a legegyszerűbb ha felhívod a pesti Omron képviseletet. Valószínűleg raktárról adnak kábelt, programot, kézikönyvet ( magyar nyelvűt ), de az is lehet hogy ha beviszed hozzájuk a kütyüt és veszel egy másikat akkor demonstráció gyanánt, ingyen áttöltik bele a programot...
-
Pelmo
csendes tag
válasz
zoltan_30 #406 üzenetére
Így már világos!
Igen kitudod menteni a programot ha van kábel+pc szoftver. És át tudod másolni a másik készülékre. DE ezeket a programozható reléket a saját gombjaival is át lehet szerkeszteni! Tehát ha veszel egy ugyanilyet akkor fel tudod programozni. Nem egy kényelmes és egyszerű dolog de ez a legolcsóbb megoldás!
Én csak fejlettebb Omron PLC-kel foglalkozok azokhoz van kábelem és szoftverem ehhez sajna nincs, amúgy segítettem volna neked.Most elégé el vagyok havazva ezért nem akarok(tudok) most neked folyamatábráról programot írni...Bocs
-
Pelmo
csendes tag
válasz
zoltan_30 #404 üzenetére
Szia!
[link]A fenti link megadja a választ. A fenti Program+egy RS-232C kábel, de az valami speckó csatival legyen a végén(gondolom) mert a FAQ a következőeket írja:
Q3 What cable do I need to connect the ZEN with my personal computer?
A3 Use the ZEN-CIF01 Computer Connecting Cable. Other commercially available connecting cables cannot be used.
Ennyi! Ja és mindezt Google segítségével...Előbb nézz körül aztán kérdez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest