- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Szia
csak azt hittem hogy foglalkozott a forumlatogatok egyike a koltsegcsokkentes miatt kialakitott masik rendszerhez hasonlo plc programozasaval, de ezek szerint itg nincs ilyen
Én foglalkoztam/foglalkozok, ilyesmivel, épp most cserélünk le egy UniOP rendszert egy Delta rendszerre.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy többlet információt tudnék adni mint amit Szirty adott. Ami szerintem a rendelkezésre álló infók alapján a maximum.
Az általad használt vezérlőt én sem ismerem, így azzal kapcsolatos infót nem tudok adni, de a PLC, az PLC. Nyílván vannak egyedi tulajdonságai, de ha a netről letöltött adatlapok. és szoftverek alapján elindulsz, és elakadsz, szerintem itt fognak tudni segítséget nyújtani. Ha nem is típusspecifikust, de egy általános segítséget biztosan.
Én sem ismertem korábban a Delta PLCt, mégis sikerült két nap alatt felprogramozni a rendszert. Tehát ha típusspecifikus kérdés van (címzés, ilyesmi) akkor azt Neked kell valószínű kiszenvedni, de ha PLC programozás a kérdés, akkor tuti van itt segítség.
Ha a feladat teljes kidolgozása a kérdés, akkor nekem írhatsz privit, és tudunk árajánlatot küldeni. Akár tanfolyamra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest