Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Szia
csak azt hittem hogy foglalkozott a forumlatogatok egyike a koltsegcsokkentes miatt kialakitott masik rendszerhez hasonlo plc programozasaval, de ezek szerint itg nincs ilyen
Én foglalkoztam/foglalkozok, ilyesmivel, épp most cserélünk le egy UniOP rendszert egy Delta rendszerre.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy többlet információt tudnék adni mint amit Szirty adott. Ami szerintem a rendelkezésre álló infók alapján a maximum.
Az általad használt vezérlőt én sem ismerem, így azzal kapcsolatos infót nem tudok adni, de a PLC, az PLC. Nyílván vannak egyedi tulajdonságai, de ha a netről letöltött adatlapok. és szoftverek alapján elindulsz, és elakadsz, szerintem itt fognak tudni segítséget nyújtani. Ha nem is típusspecifikust, de egy általános segítséget biztosan.
Én sem ismertem korábban a Delta PLCt, mégis sikerült két nap alatt felprogramozni a rendszert. Tehát ha típusspecifikus kérdés van (címzés, ilyesmi) akkor azt Neked kell valószínű kiszenvedni, de ha PLC programozás a kérdés, akkor tuti van itt segítség.
Ha a feladat teljes kidolgozása a kérdés, akkor nekem írhatsz privit, és tudunk árajánlatot küldeni. Akár tanfolyamra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest