Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Professzore
üzenetére
Köszi!
Igen, ez az xLogic meg a Siemens Logo szoftvere elég érdekes. Lehet én vagyok béna, de xLogic-hoz egyelőre túl sok oktató anyagot sem találok, viszont a Logo dolgokkal tele az internet (de úgy látom szinte kb. ugyanaz a két szoftver). Viszont amit én akarok csinálni, szerintem egy hozzáértő leprogramozná 10 perc alatt bármilyen szoftverben.
Lenne egy szárazhűtő a rendszerben. Ezen vagy valamilyen combos 3 fázisú AC ventik lesznek, vagy vezérelhető EC ventik.
Több gép is lesz a hűtőkörön, mindegyik más méret, más hőterheléssel. Simán lehet, hogy nagy téli hidegben túl sok lesz a szárazhűtő, ilyenkor kéne beállítanom hogy mondjuk 10C hűtővíz alatt kezdjenek el visszavenni/kikapcsolni a ventik, mert ennél hidegebb hűtővíz felesleges, és ekkora méretű ventik kajálnak rendesen (összesen 2-2.2kw körül). +-2-3C hiszterézis szerintem lazán belefér.
Ide gondoltam fordulatszám vezérlést, vagy a PLC által, vagy egy külön PID vezérlő által. A PLC egyszerűbbnek tűnt, ha már úgy is lesz a rendszerben.A Logo-nál és alap Rievtech cuccoknál úgy látom mindenhol 0-10V van írva a bemenetnél, és a 0-20/4-20mA bemenethez mindenképp bővítő kell. A Rievtech-nek van picit drágább modellje ahol már írnak 0-20mA bemenetet alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest