Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szirty:
#796-ban Macys szembetalálkozott egy problémával. Nem két napja volt már, de nem is kimondottan az ő problémájáról van szó, hanem hogy az a probléma mennyire általános?
Az általánosat úgy értem, hogy magyarországi gyakorlatban (úgy egészében statisztikai átlag szintjén) mennyire komoly probléma, hogy valamilyen régi / olcsó / mit-tudom-én-miért-nem-jó típusú plc-t akarnak összekötni számítógéppel, és nem csak nincsen rá kiépített lehetőség, hanem szakember se tud rá javaslatot tenni.
A komolyat pedig részemről úgy definiálnám, hogy nem csak az agyonhajszolt technikus zsörtölődik (tuti, hogy mindig agyonhajszolják, és mindig mindenen zsörtölődni fog, de az még az üzemszerű eset), hanem már a főnökének is elkezdi csípni a szemét az, ami miatt zsörtölődik. Sőt, talán management szintjén is felvetődhet a probléma, hogy elmaradott a termelési logisztika. Az a probléma pld hamarabb kezdi majd el csípni a főnök szemét. Tudom, nem ez a világ legprecízebb definíciója a komoly problémát illetően, de perpillanat ez a leggyakorlatiasabb, amit ismerek.
Ez az egész jellegében olyasmi, amit egyszerűen csak érezni tud valaki, ha eltöltött pár évet a terepen. A legelső dolgot írd le nekem plz, ami most hirtelen az eszedbe jutott a kérdésem egészéről.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Alienware 17r4 olvass
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest