- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
levelko
üzenetére
Előbb vagy utóbb de majd kell.
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.Ahogy a fórumtárs írta feljebb az M6-al tuti mindent elérsz mert van mindenre dedikált portja. Emiatt írtam, hogy én az alapján döntenék milyen interfészeket használsz, kell-e prommer, stb.
Én azért használok P15-öt M6 helyett mert összességében nekem kényelmesebb. Jobb touchpad, bill, képernyő, stb.,energiatakarékosban is (ilyenkor passzív a hűtés) is vígan elboldogul 1 TIA-val, és egy USB-MPI/DP kábellal a tatyóban gyakorlatilag mindennel online tudok menni (ethernet ugye adott). Ciki akkor lehetne a dolog ha mondjuk egy korrupt SDB miatt defektbe menne boot közben egy 300/400 mert akkor nem tudnám mivel törölni a kártyát de prommer nélkül azért (szerintem) lehet élni. Elég ritkán fordul elő ilyesmi azért. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak róla, tényleg jó cucc az M6, de ahogy írtam ha csak azok a részei vannak használva amit mondjuk egy P15 is megold és nem akarod az olajos teknőben fekvő kollégának odadobni a cuccot egy emelettel fentebbről akkor szerintem felesleges 3x annyi pénzt elkölteni mint amennyiből megoldható a dolog.
spkkill: Stabil STEP5 nagy kincs manapság.
Van egy XP-s VM-em, azon ha túl gyorsan nyomom le a gombokat (például menüben lépkedek lefelé gyorsan) akkor crash-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.