Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz
levelko
üzenetére
Előbb vagy utóbb de majd kell.
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.Ahogy a fórumtárs írta feljebb az M6-al tuti mindent elérsz mert van mindenre dedikált portja. Emiatt írtam, hogy én az alapján döntenék milyen interfészeket használsz, kell-e prommer, stb.
Én azért használok P15-öt M6 helyett mert összességében nekem kényelmesebb. Jobb touchpad, bill, képernyő, stb.,energiatakarékosban is (ilyenkor passzív a hűtés) is vígan elboldogul 1 TIA-val, és egy USB-MPI/DP kábellal a tatyóban gyakorlatilag mindennel online tudok menni (ethernet ugye adott). Ciki akkor lehetne a dolog ha mondjuk egy korrupt SDB miatt defektbe menne boot közben egy 300/400 mert akkor nem tudnám mivel törölni a kártyát de prommer nélkül azért (szerintem) lehet élni. Elég ritkán fordul elő ilyesmi azért. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak róla, tényleg jó cucc az M6, de ahogy írtam ha csak azok a részei vannak használva amit mondjuk egy P15 is megold és nem akarod az olajos teknőben fekvő kollégának odadobni a cuccot egy emelettel fentebbről akkor szerintem felesleges 3x annyi pénzt elkölteni mint amennyiből megoldható a dolog.
spkkill: Stabil STEP5 nagy kincs manapság.
Van egy XP-s VM-em, azon ha túl gyorsan nyomom le a gombokat (például menüben lépkedek lefelé gyorsan) akkor crash-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most migrálok 3db 928/948-at 1 1517F-be szimplán amiatt mert nincs spare part.