- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Gaben92 #8553 üzenetére
"Ciki akkor lehetne a dolog ha mondjuk egy korrupt SDB miatt defektbe menne boot közben egy 300/400 mert akkor nem tudnám mivel törölni a kártyát de prommer nélkül azért (szerintem) lehet élni."
Meglehet "javítani" prommer nélkül is. Ha valaki még nem ismerné a módszert szívesen elküldöm privátban. Itt a fórumon nem szeretném megosztani, mert nem tudom mennyire szürke zóna... -
levelko
csendes tag
válasz
Gaben92 #8550 üzenetére
Köszi a választ!
Van még S5-ös PLC-nk néhány, de még sosem kellett hozzányúlni egyikhez sem, nem úgy mint a Schneiderhez.Nem futtatnánk egynél több TIA portált. Arra is csak azért van szükség, mert az újabb gépeinkben 1200-as cpu-k vannak. A legfontosabb, hogy tudjuk a 313 és 315-ös cpu-kat is.
-
InFlames86
csendes tag
válasz
Gaben92 #8509 üzenetére
Ez nem ugyanaz mint a fenti függvény.
Különbség az hogyha a DWORD ben lebegőpontos szám van HEX ben ábrázolva akkor a dword_to_real nem adja vissza a lebegopontos szám értéket. Azért van a pointer a függvényében mert az a dword címére mutat és aztán real ként ábrázolja azt a memóriateruletet.
😊TIA ban nem vagyok annyira képben a pointerekkel.
Lehet hogy az ANY lesz a megoldás vagy VARINAT nem tudom. Eddig egyiket se sikerült jól parameterezzem. Ref_to azt irja nem tud más adattipusra mutatni mint amire deklaraltak. Pl. Ref_to int csak int re tud mutatni. -
DasBoot
aktív tag
válasz
Gaben92 #8491 üzenetére
Jó szerencsét!
Ami a képen van, addig el sem jutottam!
Aztán sikerült megoldani a problémát, ami - miért is ne? - több részből állt össze. Az általam SP2-es szoftver "csak" SP1-es volt, mint kiderült. SP2, hozzátartozó EBK és internetkapcsolattal egyszer csak Comiple-ban, soronként, egyesével a mérleg alatti Action-nal ki tudtam küszöbölni a hibát. Nem kellett a compatibility mode sem, Azért köszönöm a korábbi segítséget. Üdv.: Joe
-
DasBoot
aktív tag
-
Gaben92
őstag
válasz
Gaben92 #8469 üzenetére
Na ha valakit esetleg érdekel a megfejtés:
Az SLD 0 nem null instruction hiába SLD 0. Ha L és DO DW van előtte akkor gyakorlatilag a DO DW előtt Load-olt szám definiálja, hogy hány pozícióval kell shiftelni.
Az első 7 sor annyit csinál, hogy amit DW90 tartalmaz annyiadik bitet rakja 1-be DD102-ben.
Szóval ha DW90 8, akkor DD102 2#1000_0000 lesz. Az utána lévő rész már egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged