- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali!
Az előnyeit én is a mindennapi, éles használatban élvezem a VMnek.
Az hogy ne menjenek az általad apróságoknak titulált dolgok, nemcsak erőforrás kérdése, hanem kompatibilitásé is. Futottam bele olyanba, hogy egy feltelepített fejlesztőkörnyezet után a korábban feltelepített nem működött, mert mondjuk mindkettő felrakott egy sql szervert, és a kettő nem bírt egymással.
Persze, ha arról van szó, hogy karbantartásra kell egy gép, és gyorsan, azonnal rá kell nézni a vezérlésre, akkor azon ne legyen semmi más. Gyorsan bekapcsolod, fut rajta az a néhány cél szoftver, ami kell. De ha mondjuk egy napon mész 4 céghez, 4 különböző helyre, és mondjuk, PLChez, PChez, robothoz, nagyon jól jön, hogy amikor az erőforrásokat arra az egy szoftverre tudott összpontosítani. És nem mellékesen működik. Nekem meg éri az az 5 perc, amíg előkészülök. Nekem sincs ultrabutál gépem, egyedül a memóriára áldoztam, 8 GB van benne. Sosem hibernálok, mindig kikapcsolok.
Ezért javaslom, hogy valaki versenypályán megy, vezessen forma1-s autót. Ha valaki rallizik, vezessen ralli autót. Autópályán lemarad, de elmegy mindenhova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Napelem
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Jövedelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest