Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megtollasodik a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz
Dorian #83696 üzenetére
Dehogynem! Meg is tettem.
Obejktíve jobb a képe a VT60-nak (nemcsak a VT60-nak, de unblokk a 60-as szériának, mint az 50-esnek - ez nem szubjektív, hanem mérésekkel alátámasztható dolog: jobb feketeszint, jobb mozgásmegjelenítés, alacsonyabb input-lag, jobb ditherelés, többféle panelvezérlési mód), a VT anyaghasználatában is objektíven jobb (káva nélküli panel, vékonyított design, kiváló hangsugárzók, stb.), szolgáltatásaiban (nézett TV-adással párhuzamosan másodlagos adásátjátszás telefonra, tabletre, több tuner, erősebb processzor, stb.), kiegészítőiben (beépített HD-kamera, második touchpad-távirányító, touchpen, stb.), stb.
Szóval ez objektíven teljesen egyértelmű. A több pénzért több dolog is jár, összességében masszívan jobb a VT60-as készülék. Az már más kérdés, hogy ki hajlandó kiadni érte azt a pénzt, amit elkérnek érte, de ez már nem objektív dolog, hanem szubjektív. Nekem életem egyik legjobb döntése volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Philips 58 PUS 7505/12 LED Tv első tulajdonostól gyári táv.-val gyári dobozban eladó
- Eladó új, bontatlan Google Pixel Buds Pro Porcelain
- EVO enfinity "okos" set top box. Posta az árban.
- BONTATLAN SAMSUNG 65" 165 cm QE65S90D TV (3 év gyártói garancia) ingyenes kiszállítás BP-n
- Apple AirPods Pro eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest