- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
BaLee
addikt
válasz
andzsin73 #27849 üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok. Van az említett Pioneer DVD lejátszóm ami nagyon frankó, van rajt 5.1 analóg kimenet és játszik szinte mindent (HD-t ugye nem) csak épp már nincs szükségem az 5.1 analóg kimenetre így most leginkább eladnám és vennék valami olcsóbb BD playert. Igen ám, de a Panának nincs olyan BD játékosa ami megeszi az MKV-t de nem akarok most egy harmadik márkát (LG, vagy Samsungok közt van olyan ami megeszi) ami azért lenne jó mert később ha elterjed a BD és lesz íróm akkor az MKV-kat kiírva lemezre tök jó lenne megetetni a lejátszóval.
Ott a Dune Prime ami megoldást jelentene a problémára, komolyan mondom még ki is csengetném érte azt a pénzt nagy nehezen (ha eladnám a DVD és a médiaplayert), de a 2.5" belépíthető HDD-je zsákutca. Dune HD max meg már 130 körül van, ráadásul ma olvastam róla egy tesztet és vannak bőven hiányosságai, ennyi pénzért már nem illene, hogy legyenek..
Legjobb megoldás az lenne, hogy egy normális belépőszintű mediaplayer mellé egy alap BD lejátszót venni.
Bár elég sok médialejátszó kezel USB-n rádugott DVD olvasókat, esetleg ez megoldás lehet neked is. Az én Novatron NTR82HD-m is ilyen. Viszont akkor meg nincsen BD lejátszód. Persze, kérdés, hogy szükséged van-e rá.(#27854) Squirrel: gyanítom, hogy a rendelés leadásakor ki kell fizetned a pénzt mastercarddal neten keresztül, ha a boltban szeretnél fizetni arra kérdezz rá, vagy írd be közleménybe
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
andzsin73 #27849 üzenetére
Veszel egy olcsó, HDMI-kimenetes DVD-lejátszót 20 eFt körül, és veszel 25 eFt körüli összegért egy normális médialejátszót. Ennél olcsóbban hol akarod megúszni? Van, aki csak egy minőségibb médialejátszóra ezen összeg dupláját, háromszorosát adja ki (lásd Popcorn vagy Dune). Minőségi TV-hez azért nem árt normális lejátszó sem. Ne ezen spórolj!
De ez, vagy esetleg ez szerintem közel minden igényedet kielégítené. Előbbi 40 eFt, utóbbi 70 eFt körül mozog jelenleg.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest