- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz GalaHU #133986 üzenetére
Emlékszem erre a küldire, Defensive Measures a neve, de nálam nem volt vele gond PS5-ön szerencsére, de most olvasom, hogy másnál is volt hasonló bug.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
polonic
félisten
válasz GalaHU #138286 üzenetére
Nem nézted régen? Milyen védekezések voltak? Kb leszoríották egymást a pályáról, kacsáztak össze-vissza.
Nem mond azt, hogy az a jó és normáis, hogy benyomok egy gombot és akit leelőzök azt állva hagyom és akit meg előznek, az nem tud és nem kezdhet vele semmit. Ez nem párharc a pályán.[ Szerkesztve ]
-
Lincoln76
aktív tag
válasz GalaHU #142932 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek.
Nagyon úgy néz ki...
------Scholes
Lement a Village VR-ban. Annak ellenére, hogy vagy 12x végigvittem már ezelőtt a játékot, elképesztő élményt nyújtott. Ezek után tűkön ülve várom a 4. részt isEgyszerűen nem értem a sony-t, ha kiadják a VRjüket, akkor egyidőben csinálják meg a rendes játékkal is. 2 játék van, ami teljsen valósághű VR-ben (számomra), A GT7 (magasan) és a Resi 8. A horizon, star wars meg ezeket is megvettem, de hiába, ezek közel sem azt nyújtják, mint az előbbi két játék, kb 1 óra után már nem is játszottam ezekkel.
Remélem a Silent Hill 2 remake VR-re is megcsinálják, na az lenne az igazi.-----------
Remélem a GT7-ben/re megtudom csinálni a BASS SHAKER rendszert, hogy tényleg normálisan működjön.
[ Szerkesztve ]
-
Lincoln76
aktív tag
válasz GalaHU #143393 üzenetére
Épp tegnap SIMHUB beállítás közben kontrollerrel nyomtam addig a szimulátor mellett, csak annyira, hogy mindent finomhangoljak, de....
A kontroller, kb egy csalás a játékosoknak, különben nem játszanának vele.
Mit értek ezalatt?
Ahol a szimulátor-ban rég kirepültem volna a pályáról, ott a konrollerrel még mindig csúszás nélkül a páyán toltam szinte max-on.A kontrollernek tényleg semmi köze a valódi szimulátor érzéshez. Ahogy a soft gumik betapadnak, ahogy a szervó nélküli GT autó egy erősebb kanyarban izomból kell megfogni, ahogy a load cell féket ha nem rendesen adagolod máris megy a játékos a falnak, és még lehetne regényt írni, mennyivel élvezetesebb az egész egy SIM-ben, mint a kontroller, ahol a fék szinte max-on fog, azt is szinte csúszás mentesen.
A GT7-et minimum egy GT DD PRO-val (8Nm) kell vezetni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz GalaHU #144385 üzenetére
Te sem érted. Ha praktikus ha nem, egyszerűen 1% esély sincs rá, h játék közben lemerül, szóval én elég haszontalannak látom ezt az akkucserét. Mert ha csak 4 órákat bírna, még azt mondom oké... De még le is merülne (esélytelen) akkor is rá lehet dugni kábelre és használat közben könnyen tölthető (előfordult velem, h játék után már pirosan villogott és elfelejtettem tölrőre dugni, másnap meg játék közben töltöttem fel, nem para az sem).
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz GalaHU #144389 üzenetére
Ezt sem értem. Én is 3 méterre a tévétől játszom, és az elosztó benne a töltőfejjel itt van mellettem, csak bedugom a fülest itt a fotelban és kész... Egyébként nekem még soha nem merült le játék közben csak ha előző nap elfelejtettem töltőre tenni mikor végeztem. Most is 2 napot végignyomtam vele és még csak most villog sárgán.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz GalaHU #146217 üzenetére
Simogatja a buksimat?
GTSről beszélünk, ami full online verseny és minden segitség kikapcsolva, kivéve ABS on. Ha belenne kapcsolva több rásegítsék, akkor nem igen nyertem volna 'B' rangban....mert lassítja az autót.
Senki nem mondta hogy hülyék vagytok. Nekem nem áll kézre a DirtRally 2, a GTS meg igen, de ez sem simogatta a buksimat.
Vedd meg és hajrá, élőzzél, lehet benne nyerni ~130 online versenyt.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz GalaHU #146505 üzenetére
A Gran Turismo sorozatban van a leghülyébb AI, amit autós játékban valaha láttam (a patchelt GT7-el még nem játszottam). Ráadásul élmény amikor próbálod védeni a pozíciódat egy előzéssel szemben és simán neked megy, megpördülsz, leesel a kavicságyba, aztán utánamész, hogy bosszúból te is kilökd, üstökösként vágódsz bele kétszázzal, de neki éppen csak kicsit megcsúszik az autója és 2 méteren belül összeszedi a talicskát és megy tovább, mintha semmi sem történt volna.
Akkor már szívesebben játszom Dirt Rally-t, mert ott csak én vagyok a terep ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!