- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Bazsi1987 #216458 üzenetére
Ugyan, ha megnézel egy 2014 vagy 2015-ös címet PS4-en akkor bizony nem olyan szépek mint azok amelyek az elmúlt 3 évben készültek. Ugyanezt várom itt is. Először nem lesz nagy a kontraszt, aztán ahogy megyünk az időben, úgy kristályosodik mit is tud a masina. Egyébként manapság még mindig nem a grafikával vannak a gondok, hanem a tré címekkel amiket kiadnak
-
markknight
veterán
Az elsõ évben még nem lesz full support a ps5, jönni fognak 4-re is a címek dögivel.
-
markknight
veterán
Megy a kínlódás, hogy a Spyro és Crash bundle-t vegyem-e meg vagy a Days Gone-t... áhh.. Havernál láttam és játszottam a Days Gone-t, ott nem jött be, de egyébként kitolnám, meg uborkaszezon is van.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #216354 üzenetére
Király lesz majd pár csaló pécés aimbotos ellen tolni a játékokat.
-
markknight
veterán
válasz
laci1117 #216311 üzenetére
Én is kukáztam. Nekem nem csak szimplán nem jött be a világ amiben játszódik. Van ilyen. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy pont olyan szerencsétlenül mentettem el azt az 1 mentésemet, hogy mikor a barlangban vagyok a frissen kefélt varázslónővel, akkor az ottani gólemet nem tudom már legyőzni és mivel semmi nem volt nálam, nem tudtam folytatni.
-
markknight
veterán
Update: Már jó! Amúgy imádom ezt a karbantartás szöveget, csak kár, hogy igazából az esetek 99%-ában el crashel valami a francba, aztán kell nyomniuk egy restartot és minden megy.
-
markknight
veterán
Jaj de szép hibát ír a konzol is. Gondoltam megnézem ennek a játéknak a lapját aztán letöltöm, de mivel akad az egész és noresponse befagy a store ezen oldala, így tojok rá és az ingyenes játékra is. [link]
-
markknight
veterán
Ez az avatar tuti megéri az árát! [link]
-
markknight
veterán
Ott vagy rossz gombot nyomtatok vagy nem tudom, rohadtul könnyű a Hellblade összes harca. Ugyanazok a nulla iq-s 3-4 movesetes balfékek jönnek rád mint dark soulsba, tök könnyű kijátszani ezeket a majmokat, főleg hogy hp csíkod sincs, nem tudom meg lehet-e halni a játékban.
Maga a harc egyébként irtó látványos és "változatos" a maga módjához mérve, én eléggé élveztem.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #215626 üzenetére
Nekem csak 6 giga a mentésem, nem tudnám beáldozni az egy terrát csak erre
Lehet játék specifikus, majd nyomozok még itt-ott.
-
markknight
veterán
Van valakinek olyan problem, hogy a video felvétel itt-ott akad? Sikerült egy király Kraber killt csinálnom Apexbe, gyorsan lementettem és pont a lövés utáni 3 másodperc nincs meg. Sokat csinálja ezt a ps, nem tudom mit tehetnék vele, azon kívül, hogy kidobom az ablakon.
[link] -
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
sirarcheer #215556 üzenetére
Én a helyedben behúznám. Nem kell várnod, oszt majd a PS5 megjelenése után eladod. Szerencsére ezek a Sonys címek tartják az árukat, 1 hónap meg semmit nem fog változtatni, max 3-5 ezret bukhatsz.
-
markknight
veterán
válasz
Tuomas #215524 üzenetére
Hiszed vagy sem, óriási eltérés van a fordított és az eredeti mű között. Mondjak olyan könyveket melyek rövidebbek magyarul mint angolul? És nem csak a tördelés meg a betűméret miatt, hanem komplett "részek" hiányoznak?
Vagy említhetem az Acélember trailerét, ahol a "God" szót "Good"-nak fordították a trailerben, majd Jor-el nem azt mondta, hogy a fia isten lesz az emberek közt, hanem hogy "jó" lesz hozzájuk.. vicc az egész
De a film vége is nagyon jó amikor Superman azt mondja Zodnak angolul, hogy "I'm gonna stop you" a magyarban pedig "Nem tudsz megállítani!" kis változtatás, kicsi szakmaiatlanság és máris más jellemet adunk egy-egy karakternek a szócsöveken keresztül.
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #215507 üzenetére
Én szeretem ha van véleménye az embereknek, erre van a fórum. Ha az emberkénk még nincs 40 és nem dolgozik állandóan, akkor simán megtanulhatna angolul, mert abból sok helyen profitálhat. Ez szimpla mentalitás kérdése és erre akart szakállas barátom rávilágítani, csak nem tudta leírni normálisan magyarul, de ettől függetlenül még elhiszem, hogy tud angolul.
-
markknight
veterán
Most akkor a medievil demóban is volt magyar felirat? nem találkoztam vele
-
markknight
veterán
A Medievilt elõ is rendeltem, nagyon igényesnek tûnik. A szinkron meg.. apám! Nagyon hangulatos alatta.
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #215416 üzenetére
Ugyanúgy kapod az xpt?
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #215404 üzenetére
Az a bajom ezzel is mint a Battlefield-del, nem látom az enemyt. Egyszerûen úgy beleolvadnak a környezetbe, hogy hihetetlen.
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #215392 üzenetére
Király a felucia, nagyon hangulatos
A kommandó hidegen hagy..
Sajna az Apex után trágyának tûnik ez az fps-is, szal ki is léptem 1 kör után.
-
markknight
veterán
Pont akkor kapcsoltam be a sop-t amikor ez ment: [link] Viszont az furi, hogy csak 33 ezren nézték a világon? Kicsit kevésnek érzem.
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #215151 üzenetére
Ez az, hogy sehogy
-
markknight
veterán
Ez a Jedi Outcast felejtõs nekem. A kezdeti lelkesedés eltûnt. Iszonyat nehéz így. Legalább keyboard supportot adhattak volna..
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #215134 üzenetére
Én egyiknek sem vagyok a rajongója, látom melyik konzol miben jó, volt szerencsém sokhoz (pontosan tudom azt is, hogy sima xboxon, ocsmány minden hd game, res scale 95% kb az x-en meg nevetséges dash felbontás stb), csak amikor minden héten van valami probléma az online szolgáltatással, akkor engem az lelomboz és természetes, hogy háborgok miatta. Igazából ez ennyi, több szót nem ér, de a flegma választ nem szeretem, fõleg, hogy nagyon nem szoktam elnagyolni semmit, sem ok nélkül háborogni
-
markknight
veterán
Viszont az ilyen god of warokat nem enged letölteni a ps now, hiába ps2-tes játékok, oda felújított ps3-mas címként lettek felrakva
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #215103 üzenetére
Hé! Ne forgasd ki a szavaimat uram
Szeretem a technológiailag csúcs dolgokat, ezért elhiheted, hogy van olyan ami egy 120 ezres konzolnál csípi a szemem
Ha te az mondod, hogy minden tökéletes és semmi probléma nincs se a rendszerrel, se a psn-nel, akkor valószínűleg nem igazán használod őket.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #215075 üzenetére
-Fel tudom tölteni a videókat meg a screenshotokat egyből netre és nem kell szerencsétlenkednem youtube-bal.
-Gamepass
-Hosszú letöltési idő 2019-ben (de tényleg, ez egy vicc)Valamint ne feledkezzünk meg az egyéb PSN hibákról, hiányosságokról és közkedvelt sajátosságokról, amelyektől évek óta szenvedünk, de elnézzük mert jó játékokat csinálnak.
Sajna nem tudom leírni mindet, de havernak kb minden héten káromkodok valamin és megfogadom, hogy amint lesz Apex Legends cross save, már viszem is a fiókom.
-
markknight
veterán
Játszottam a Jedi outcasttal, csak pár gondolatot osztanék meg. Nincs baj a porttal, van 16:9 és 4:3 mód, ami nagyon, nagyon jó! Át is nyomtam 4:3-ra, retro. Multiplayer nincs, grafikai javítás nem történt. Körülbelül az a látvány, mikor felnyomtam 1600x1200-ra a játékot. Ha valahogy ki tudnám halászni a fájokat akkor biztos, hogy a container mögött ott lennének a klasszikus pk3 fájlok és kb írtak egy wrappert rá, szóval olyan sokat nem fáradtak a játékkal, kb 1 napos munka lehetett.
Ami problémás, hogy ez a kontrolleres nyomogatás nem összegyeztethető a játékkal. A jedi outcast meg az academy varázsa a jó nagy space nyomogálás, a második egérgombos kard elhajítás és a kaszabolás target lock nélkül, egérrel. Itt még aim assist sem könnyíti meg a dolgunkat, szóval alig várom, hogy ezt az első négy küldetést lenyomjam és ugorjak Nar shadaara, bár target lock nélkül szívás lesz bárkit levágni. Három darab ezresért ajándék, akárhogy nézem.
-
markknight
veterán
Az Apple Arcade nagyon fun, hétfő este óta nyomatom vele. A Sayonara wild hearts egy őrülten kreatív játék, jön majd ps-re meg switch-re is, szal érdemes lesz behúzni. De ott az Oceanhorn 2, Hot Lava, Assemble with care stb. Sok működik dualshock 4-gyel is, mások nem. Tegyetek vele egy próbát, már csak azért mert egy játékban sincs iap, ami rohadt jó.
-
markknight
veterán
Ti valóban PS2-tes gammákkal játszanátok a telefonotokon? Azta
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #214080 üzenetére
Az Apex után nekem az összes fps fapados vacaknak tûnik, legyen az a BF3 vagy a Rage 2, amit pont ezért nem vittem ki, mert borzalmas a gunplay.
-
markknight
veterán
Nem rossz móka ez az új COD, de az Apex Legendstől nem fog elszakítani az hótziher.
-
markknight
veterán
Az xboxnak mesteri volt most a reakciója a cross gombra!
-
markknight
veterán
Ezek az esős részek pazarul néznek ki a Death Strandingben, de ez a bevásárló kocsin deszkázás, meg a létra lehelyezés elég uncsinak néz ki.
-
markknight
veterán
Ó, a Kill la Kill játék le van értékelve. Lehet megérne egy próbát. Valaki tolta?
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #213556 üzenetére
R.I.P
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #213436 üzenetére
Attól még szedd le, senkinek a szava nem szent, a grafika meg az atmoszféra ott van a szeren, de nekem csak az a bajom, hogy nem látom az enemyt soha.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #213400 üzenetére
Írd be a megfelelő kulcsszavakat (kb amit leírtam) a gugliba és megtalálod, nem linkelek ilyesmit, vannak gyerkőcök is itt
-
markknight
veterán
válasz
vodrosjozsi #213384 üzenetére
A negyedik részt vagy az 1-et. A többi az kuka, az ötöt pedig még az ellenségeimnek sem ajánlanám.
(#213387) wesder
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Zolibacsi88 #212840 üzenetére
"Főhős “flegma bitch”, gyanítom jellemfejlődésen megy majd keresztül “valamelyest”, de azért marad a tpikus antihős, merhá’ ő Fury."
Igen, igen.. Ez az animék által sűrűn használt ütőkártya még vagy ezer filmben megtalálható, így itt ez nekem nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest