- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
N@idia #55537 üzenetére
Már leírtam párszor a véleményemet. Az a baj ezzel a játékkal, hogy túl sok mindent akar tudni egyszerre és így az a végeredmény, hogy semmi nem elég jó. Baromi jó grafika + bejárhatatlanul nagy pálya + rohadt sok jármű. Ebből az lesz, hogy a grafika tényleg szép, a légi járművek rendben vannak, fejleszteni is lehet őket. A földi járművek vezetése brutál rossz, ennél gépiesebb irányítás nincs. A küldetések is igazából nagyon egyre mennek, hamar megunható, a frakciók küldetései mindig ugyanazok.
Ez a 2. részre vonatkozott, de a videókat elnézve ez is hasonló lesz, nagyon sok dolgot átemeltek az előző részből, itt-ott látok fejlődést. Nem írom le előre, majd meglátjuk, de szerintem nem lesz sokkal jobb, mint az előző.
Amúgy PC-n játszottam, a célzáson kívül el tudom képzelni konzolon is. Mondjuk ha a grafikát lebutítják, akkor túl sokat nem fog nyújtani.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
N@idia #55172 üzenetére
Sosem használtam konzolon egeret, de kérdezném tőled, hogy akkor az is csalás, ha valaki kormányt használ autós játékhoz, míg mások kontrollert illetve mondjuk egy ilyen?
Nekem sosem érné meg a cseszekedést egy egér/bill a géphez, nem is multizom, így nem érint a téma, csak furcsállom a felfogásod, meg, hogy mi ez a nagy egyenlőség?!
-
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #55183 üzenetére
141/5 K/D
Félre lehet vonulni, és lehet farmolni killeket, (unlockolni cuccokat stb) 5 személyes squad ha folyamatosan hagyja magát, még ennél is többet simán össze lehet szedni. Egy kőr alatt.
És akkor még a mocskos trükkökről nem is beszéltem.
Vagy pl metro-n C4-es trükk stb stb.
Ezekhez egyáltalán nem kell semmilyen átalakító, arról nem is beszélve, ha van egy értelmes ötös squad aki nem fel alá rohangál, hanem fedezik egymást, lehet jó statokat csinálni.
Kiegészítőkről szóló fórumkivonatban egyetlen egy dolgot nem ajánlok én.
Ami a listában van azt az itteni közösségnek köszönhetjük ők formáltak véleményt a termékekről amiért külön köszönet!
Senkire nem szeretnék rátukmálni semmit, mindenki el tudja dönteni mit vesz.Átalakító is mint olyan, rendszeresen felmerülő kérdés ha tetszik ha nem, ezért került bele a listába, meg azért, mert erről is tudtam linkelni felhasználói tataszataltot. Hogy az ide tévedőket ezzel is tudjam segíteni.
Ha valaki úgy véli hogy ennek a témának, vagy nekem, itt nincs helyem, egészen nyugodtan jelenteni anonim módon megfelelő topicban.
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
N@idia #55172 üzenetére
Egy vérpró még snes joyyal is lenyom használhatok bármilyen egeret..
Nem kell így bepöccenni faterom
leírtam a véleményem a témával kapcsolatban miszerint engem nem zavar, hogy ki mit használ legalább nagyobb a kihívás. Nem tehetek róla én már csak ilyen óvodás vén pöcs vagyok
#55176 viszont mostmár visszafoghatod a jelzőidet!
-
Tuomas
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #55172 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
Ez egy konzol topic nem PC, itt semmilyen WH nincsen, az AMI (rásegítés) pedig gyári "tudás" ami kapcsolható tetszés szerint.
Más fiókkal nem. Csak ami meg lett vásárolva.
Magyarázat és további hasznos dolgok:
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
N@idia #55148 üzenetére
Pc-n is sokan játszanak joy-al ez a monitor előtt görnyedés meg már rég nem így van
ugyanúgy hátra tud dőlni egy kényelmes fotelba vannak ilyen olyan tartók az ölbe a billnek egérnek és játszik egy 50" tv-n. Abban meg nem tudom mi az illegális ha valaki konzolhoz használ egeret? Csatlakoztatható, számára kényelmesebb? Hadd döntse el mindenki magának
-
-
mrterminator
aktív tag
válasz
N@idia #54909 üzenetére
Nemérted, a vizezés nem azért kell mert túlmelegszik gép...hanem mert sokat zavar hang, de sokakat nem. Akit pedig zavar, az pedig ezért érdeklődik módszerek felől, nem pedig hogy túlmegedne. És temészetesen aki nem akar rengeteg pénzt és tudást belölni, az elviseli a hangját. Temésztes is mivel ez egy konzol, gonolom tisztában vannak vele és nem várják el, hogy csak maga a gép harmad árú vizhűtés legyen tele gyárilag, vagy legyen 2x ekkora. Ez egy konzol kopromisszumok vannak. Akit ez zavar vagy átbarkácsolja vagy építette egy félmillás halk PC-t....
-
vonSux
őstag
válasz
N@idia #54598 üzenetére
Azért ne zaklassol fel az, hogy nekem nem tetszett, ennyi nincs ebben
Amikor megvettem számomra nem volt nyilvánvaló, hogy csak és kizárólag coop-ban játszható (miért is lett volna? az only coop, multi játékoknál ezt általában jelzik, a konkrét esetben erről szó nincs). Egyébkénként a videóban elhangzik, hogy többen játszva jó lehet (de ezzel együtt biztos vagyok abban, hogy van olyan akiknek single is bejott), szóval nemigen értem amit írtál.
-
törölt tag
-
delibab
senior tag
válasz
N@idia #54215 üzenetére
Hát ez az, én se, pedig mindig is érdekelt... azért az az esélyesebb, hogy megveszem csak attól félek, hogy belenézek aztán pihen mint most a witcher... addig jutottam, hogy megöltem a griffet, pedig megjelenés napján megvettem...
A`rpi : nekiülök egy hétvégén? nem rossz ötlet, de pont van még max 7 napom, hogy megszülessen a második fiam, így azt gondolom az ötleted sajnos hamvába halt... pedig nekem tetszene!
Neked egyébként majd írok mert tegnap megvettem a turtle beach stealth 400 headsetet, be is üzemeltem aztán ennyi, de ha lesz egy kis tapasztalatom megosztom veled!
-
Con Troll
senior tag
válasz
N@idia #53826 üzenetére
Neked sikerült jelentkezni rá? Én ezt kaptam az arcomba:
SORRY BUT YOU DO NOT HAVE ACCESS TO THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ CLOSED ALPHA
The Star Wars™ Battlefront™ Closed Alpha is a technical test and is available for a small number of users. Subscribe to our newsletter or follow our social channels to find out how you might be able to play Star Wars Battlefront before its November 17th release in North America. -
válasz
N@idia #53691 üzenetére
Angry Joe is elmondta a magáét
-
-
-
-
marilllyo
veterán
válasz
N@idia #52859 üzenetére
Lol!
Filózom rajta egyébként.
Most leköt a Tomb Raider...jövő héten meg jön a Denevérember.Év évégn meg a Star Wars... a kettő közötti időt nem tudom milyen játékkal töltsem....
Ez nagyjából az NFS-sel jönne egy időben...NFS jobban érdekelne, HA...értelmes multit raknak bele. Nem olyat mint az utolsó két részbe... -
-
-
k4rL^
senior tag
válasz
N@idia #51610 üzenetére
Ez régi videó, azóta már raktak 30fps lockot Xbox One-ra, igy kisebb a stutter. Mondjuk azzal egyetértek, hogy ha nincs meg a stabil 30fps se, akkor érdemes beáldozni a felbontást. Egyébként a Witcher 3 XO-n dinamikus felbontást használ 1080p/900p, nem kimondott 900p.
Itt egy jobb stress teszt videó. -
Robi86
senior tag
-
-
-
-
A`rpi
addikt
válasz
N@idia #51193 üzenetére
Azt mondtam nem fogja érinteni, amúgy meg a konzolos hitreg olyan amilyen, minden játék ilyen PS-en, épp azért hogy akinek nagy a ping, az is tudja élvezni a játékot, azok kárára akiknek jobb lenne a szerverekhez képest. Amúgy nem sokkal játszottam vele kevesebbet PS4-en mint te.
-
tarti19
senior tag
válasz
N@idia #51053 üzenetére
Tegnap este fél 12-kor végeztem a játékkal a legnehezebb fokozaton. Nagyjából 60 órámba telt 33-as szinten.
Kártyás részenekem is tetszik, már körbevertem mindenkit, aki hős lapot adhat, szóval marad a boltolás s a mezei játékosok. Igaz 8 hős lappal nem nehézˇˇ
Fragstar: Abban a játékban nincs is platina, de annyira megfogott, hogy kénytelen voltam 2x is kijátszani. Úgy elsőre 5-6 óra körül volt.
-
nubyy
aktív tag
válasz
N@idia #50999 üzenetére
Csinald meg a Ladies of the Wood questet, nalam annak a vegen volt info Anna-rol.
-
válasz
N@idia #51006 üzenetére
Vagy 5 éve nem voltam így játékkal mint most a witcher-el, egyszerűen nem tudom letenni, nagyon eltalálták az egészet, hangulatos, szép grafika, az irányítás is nagyon rendben van, a hangokról már nem is beszélve, a fősztori mellett a mellékküldetések is nagyon jók, rengeteg a rejtett hely amit neked kell felfedezni, egyszóval nálam 10/10, ilyet talán még játékra nem is mondtam. Ez a játék megéri a pénzét, vehetnének róla példát azok a játékkészítők akik ugyanennyi pénzt elkérnek a 6-8 órás játékukért, amit már a felénél megunsz.
-
delibab
senior tag
válasz
N@idia #50999 üzenetére
De jó neked, én ma jutottam el odáig, hogy megöljem a griffet... egyszer próbáltam, kinyírt, aztán jött az asszony és Ő kinyírta a játékot... majd este nekifutok mégegyszer! Nagyon szoknom kell még ezt a műfajt, harc közben azt se tudom mi van... kéne használnom a mágiákat de fingom nincs mikor mit kéne...
belle kell jönnöm nagyon....
Sspot: akkor itt miről kéne beszélni? Amikor megjelent a bloodborne akkor mindenki arról beszélt, előtt GTA...stb. szerintem ez tökre rendben van, ezért fórum...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest