- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Samsung tvn van értelme a gaming módnak vagy kikapcsolhatom? (Multizni szoktam sokat)
-
markknight
veterán
válasz
Mr Chapel #224049 üzenetére
Pedig így van. És kellemesen pörög 1-2 percig minden alkalommal amikor bekapcsolod vagy felébreszted a gépet, valamint van, hogy olyan játék elindításakor is felpörög, melynek köze nincs a berakott lemezhez. De a legjobb a saját példám, amikor azért nem játszol egy játékkal, mert lusta vagy felkelni a kanapéből ki-be rakni a lemezt. Amivel sokat játszok azt digitálisan veszem, amivel pedig hébe-hóba, azt behúzom rendesen lemezen, aztán még el is adhatom.
-
markknight
veterán
válasz
NyMRooD #223930 üzenetére
Megmondták itt a fórum bölcsei, hogy akinek ez a játék nem tetszik, azzal nincs gond, csak buta mint a tök és marvel filmeket néz éjjel-nappal, ám mint ahogy említették vastagon EZZEL NINCSEN SEMMI GOND, hisz nem érthet meg mindenki egy olyan műveszett amely 200-as IQ-ra lett tervezve.
-
markknight
veterán
Örömmel látom, hogy megérte idõt fecölni abba, hogy folyamat 1 csillagokat adtam a google fordítós ps levelekre, ugyanis a tegnapi ps plussos levél már eléggé érthetõen íródott.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #223757 üzenetére
Ilyen már létezik kismillió játékban, nem Kojima találta fel.
-
markknight
veterán
Valaki rendelt már innen nagyobb értékben a Media Marktból házhozszállítással? Pénteken vásároltam egy új tv-t, de nem nagyon akar státuszt váltani az a rendelés. Ez totál normális, vagy kezdjek el mozgolódni? A pénzt természetesen már levonta, így csak macera lenne háborúzni.
-
markknight
veterán
válasz
tothjozsi96 #223086 üzenetére
Működik, de felesleges egy fiókot nyüstölni. Miért kellene így?
-
markknight
veterán
Lesz ez a Days Gone még ps plusba. Csak ki kell várni
-
markknight
veterán
Vissza akartam nézni Destiny 2-be, hogy mi a helyzet. Nem kellett volna. A három karakterem közül a menüben nem hajlandó betölteni egyik modelje sem. Ráadásul csak tölt, tölt, tölt. Ez egy éve nem ilyen volt. Konkrétan élvezhetetlen a játék.
-
markknight
veterán
Tudok valamit azzal kezdeni, hogy a performance módban felvett játék videókat “60fpsbe” mutassa, ne 30-ba?
-
markknight
veterán
válasz
SH4D0W2011 #222550 üzenetére
Van EA accessed?
-
markknight
veterán
A store.playstation oldalon ez az új fehér header valami borzalom. Az egy dolog, hogy kiég a szemem, de kényelmetlen is. A háttérkép nem is full hd, rohadt nagy a kontraszt és ráadásul most vagy 990px az a grid vagy full-width az a layout, kombinálni nem kéne.
-
markknight
veterán
Outer Worlds 13k. Játszik valaki vele innen?
-
markknight
veterán
válasz
saelin #222275 üzenetére
Aki otthon van a multiplayer témában, az pontosan tudja, hogy a controlleres ember nincs akkora hátrányban mint azt hiszik. Én haverommal játszok Fortnite-ot, aki pc-s, de rendre jobban teljesítek nála, ott pont az építés nem megy olyan gyorsan mint neki, de cseszheti az enemy ha durrannak a headshotok.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#10186752 #222088 üzenetére
Nincs köze ezeknek a címekhez a játékipar alakulásához. Van aki filmet akar nézni, más játszani, vannak akik meg kompetitív játékokkal akarják múlatni az idejüket és agyatlanul lövöldözni. Ha minden játék olyan lenne mint a DS vagy a Last of Us, akkor a klasszikus árkád leülök és játszok stílus elveszne, szóval leírásod alapján az egész Nintendo lehúzhatná magát a klotyón. Az ipar a nagy pénzhajhászat és a nagyobb profit utáni étvágy miatt van tropán (pontosan mint hollywood) nem a játékok sokszínűsége miatt.
"addig ismert korlátokat, és technikai parádé" Ez meg egy óriási túlzás.
-
markknight
veterán
Ds ide-oda, engem valamiért mégis csak egy hajszál választ el, hogy megvegyem
Gebriel meg Rage is rá van cuppanva ahogy látom a barátlistámon, szóval lehet bepróbálom, azt ha mégse akkor ócsón eladom aprón.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #222071 üzenetére
*tényt
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222053 üzenetére
Kemény ez a Zoli, de sok olyan mond a véleményén kívül, amivel nehéz szembe menni.
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222012 üzenetére
Senki nem mondott ilyet. Annyit írtam, hogy csak szerinte szar a Fallen Order másnak meg év játéka. Hogy jön ehhez az, hogy kinek mi tetszik meg elfelejtük odaböfögni, hogy szerintem? Csávókám leírja, hogy tetszett neki a Fallen Order a szakállas tag meg odaböfögi, hogy eladta 2 óra után és citromdíjas a játék? Aztán engem meg Wesdert emelsz ki? Hát ne haragudj öregem, de ez nonszensz, én nem vagyok kíváncsi ilyen sületlenségekre. További szép napot!
-
markknight
veterán
válasz
hjtz4t3wrseg #222004 üzenetére
Ezt "szerintem" Ulthannak meg Seth-nek akartad címezni, nem nekem és Wesdernek.
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #221975 üzenetére
Tény, hogy itt sok az ugrabugra meg a harc, de hát ezért videojáték nem? Számomra ez sokkal jobb mint egy fél órás intró és 5-8 perces átvezetők bámulása 2-3 perc nyomogatás után. Embere válogatja.
wesder: Vagy a Days Gone. Tudom én ezeket magamtól is, de inkább nem írom le
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #221720 üzenetére
"rettentően klisés, unchartledbe oltott titanfall."
Jézusom
És még pont neked van ez a jó kis aláírásod
Írsz valami hülyeséget, hogy legyen ürügyed elmondani hetvenhetedszerre, hogy tetszett a Mandalorian, aztán most próbálsz komákat találni a PS4 topikban
-
-
markknight
veterán
válasz
Málnabeach #221557 üzenetére
Értem mi a baj, slimem volt fél évig és én is észrevettem. Így mûködik ez sajnos.
RangerFox: Alza egyik pro gépnél: “Halál stranding” Istenem
-
markknight
veterán
válasz
psycroptic #221462 üzenetére
Hack n slash kategóriában nagyon jó volt annó, miatta vettem xboxot. A második rész szemtelenül rövid, de az is bejött. Sok dologban hasonlít rá a Fallen Order, csak az erõ nem annyira elnagyolt itt mint ott, plusz van ugrabugra.
-
markknight
veterán
Közel három órát játszottam a Fallen Orderrel, nagyon elégedett vagyok.
Dióhéjban annyi rólam, hogy keresztül-kasul ismerem ezt az univerzumot, rengeteg könyvet és képregényt olvastam a témában, valamint kb minden, de tényleg minden kiadott játékkal játszottam, legyen az GBA, NES, Nintendo Wii vagy java alapú mobiljáték.
Szóval az első gameplay amit nyáron toltak nem jött be túlzottan, így annyira nem is vártam a játékot, talán csak ebben a hónapban kezdett elkapni a hype. A sztori jó, a zene pazar és leírhatatlan Star Wars hangulatot áraszt magából a játék, de tényleg. Az animációk játsszva nem darabosak, a harc is szépen ki van találva, nem mellesleg rohadtul élvezetes is, sokat dobnak a hangulaton a "kivégzések". A QTE eventek jókor vannak jó helyen, mondjuk nagy rajongójuk is vagyok, szart ezekből még nem is láttam sehol
Hasonlít két dologban az Dark Souls-ra, itt is vannak bonfire szerű mentési pontok, no meg stamina és kb itt ki is merül a párhuzam. Az ügyességi részek ötletesek, a fénykard testreszabás részletes, a skill tree szépen van felépítve, interakciókból is sok van, bár még csak a felszínt kapargatom. Belenéztem a making of videókba is, mert érdekelt mennyire adták át magukat a srácok a projektnek és itt sem csalódtam, szokásos Respawn alázat. Szóval semmitmondó megítélésem alapján 8 ponton áll ez a játék és ha ez a lendület kitart végig akkor lazán 9 és felkerül a legjobb Star Wars játékok listájára nálam, szorosan a Kotor alatt, de magasan a Jedi Outcast felett.
-
markknight
veterán
Azt írják a neten, hogy 17 óra a Fallen order, ha nem csinálsz semmi sidequestet, szóval azta! Erre nem számítottam.
-
markknight
veterán
válasz
RangerFox #221346 üzenetére
Mortal Kombatnál is ezt csinálták, miszerint több millió forint kell, hogy mindent kioldj. Csak azt felejtették el, hogy a cuccok több mint a fele challengekhez kötõdik, venni meg a shopból lehet dolgokat ahol napi 5 item van, ami mindig változik és megvehetõ, az dolgokból meg van kb ezer a játékban.
-
markknight
veterán
Azért az Insomniacnak sem volt acélos a felhozatala, de csak összeizzadtak egy jó Pókembert. Viszont 6 óra egy multiplayerre kihegyezett játéknál, az teljes mértékben ajándéknak számít (legalábbis nálam) és látom több helyen próbálsz beleharapni a game-be, de majd holnap meglátjuk milyen
-
markknight
veterán
Ja, most látom, hogy külön mondat volt. A semmi mégis valami
"Akkor ottmarad a Lara Croft, amint light souls like harcrendszerrel operál."
Azért azt ugye érzed, hogy ezt rengeteg játékra el lehetne mondani. Ha a Pókemberből kiszedem a világot, akkor egy Arkham copy, ha az Arkhamból kiszedem Batmant, akkor egy Tomb Raider copy, az meg megint máshonnan másolt. Szóval ezeket a játékokat nem a játékmechanika teszi naggyá vagy emeli ki a tucatjáték kategóriából, hanem a kemény frencsájsz mindegyik alatt -
markknight
veterán
válasz
#10186752 #221244 üzenetére
Egyes mobiljátékokban sikerült ezt a reklám dolgot jól implementálni. Kapsz 1-2 kis fika itemet, ha megnézel egyet, kettőt, hármat stb. Játék közbe meg ne legyen. Free to play játékban sem, csak ha úgy akarom.
Egyébként youtube szét van már fosva, a facebook messenger idegesítő, a facebook szintén, akkor az ilyen low budget oldalakon ott az adsense. (a rohadtul idegtépő süti elfogató blokkokat nem említem)
Szóval az internet egy trágya hely lett így 2019-ben.
-
markknight
veterán
válasz
ProEvoFan #221251 üzenetére
Kivéve ha a Disney nem reagál semmit és a fejlesztőnek kép nélkül kell kiraknia a Dooku grófot promótáló cikket az oldalára, mert neadj isten olyan pozícióba szerepel a karakter, ami nekik nem tetszik. Szóval a Sony egyedi franchiseokkal tud jól bánni, de egy ennyire kötött világgal és még rigolyásabb tulajjal mint a Disney.. hát sok sikert a fejlesztőnek.
Ez olyan mint hogy Christopher Nolan csinálna egy Mortal Kombat filmet és az csak jó lehet. -
markknight
veterán
Azért ha a történelemre visszanézünk, akkor látszik, hogy olyan igazán élvezetes SW kardozást nem nagyon tudnak összehozni, mert kényes téma. Rohadt nehéz, sok szabállyal + a Disney kemény jóváhagyásával. Jedi Outcast meg a Jedi Academy jó volt, de 2019-ben, a mai technológiák fényében, gagyi. Force Unleashed meg full elnagyolt harcot hozott, ami élvezetes, de az sem túl filmszerû.
Lnb: Nem tudom mit takar a baszakodás, ugyanúgy hullanak mint a legyek, lehet a streamer gyerek nehezebb fokozaton tolta.
-
markknight
veterán
válasz
Gebriel #221194 üzenetére
A lézerkard csak egy olyan varázslatos szleng, mint a pisztolynak a stukker. Csak sokan nem fogják fel 40 év után sem és megy a hiszti mindenhol, meg a mások kijavítása. A kis Anakin is szlengként mondja a baljós árnyakban és kb minden karakter aki így hívja. Szóval igen. Helyes mind a kettõ.
-
markknight
veterán
Valahogy megy egy Fallen Order stream twitchen, eddig teljesen jó amit láttam, kicsit Tomb Raiderrel beoltott Force Unleashed (jóval kevesebb elnagyolt jedi powerrel, hála az égnek)
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #220910 üzenetére
Jobb is, hogy nem jössz száz órákkal, mert kinevetlek. A lineáris sztori alapú szingle player játékok általában 8-10 órásak voltak, bármelyiket próbálom felidézni. Háborogni, hogy MIÉ ENNYI?! felesleges. A tény pedig az, hogy a Horizonban végig dumáltak, a God of War pedig tele volt céltalan küldetésekkel.
-
markknight
veterán
válasz
S e t h #220821 üzenetére
Fontos, hogy ezeket nem élvezetből játsszák. Kaptunk kis gameplayt a sok-sok cutscene közé, hogy legyen időnk gondolkozni a következő átvezetőig. Mindenki tudni akarja a játék végét, megérteni a történetet és ez visz előre. Ha a goose simulatornak is ütős története lenne, síró emberrel, meg kisbabával, ne félj azt is vinnék mint a cukrot.
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #220648 üzenetére
Kivéve a mostani, az eléggé a toppon van.
Egyébként tegnap csak megvettem. Néztem videót, hogy benne van 3 régi legendás NFS autó is, plusz ipaden este nyüstöltem az NFS stúdiót, ami majdnem akkora fun mint egy adobe illustrator, (csak majdnem
) aztán amit ott összeraktam, azzal tervezek este menõzni. Szóval a customizálás 10/10, ilyet játékba nem nagyon láttam még.
-
markknight
veterán
Valóban nem jó már az NFS trial. Vicc amúgy, még 6 órát nyomhattam volna, erre elveszik. Jó egy idióták, mert pont azon gondolkodtam, hogy még kell 2-3 óra, hogy legyen jó kocsim, aztán ahogy építem a fiókom úgy kedveltem volna meg a játékot, aztán csak behúztam volna. De nem, szivatnak. Akkor anyátokat, majd ócsóér megveszem.
-
markknight
veterán
Ahogy nézem, az új NFS ára még 12 évig maradni fog. Érdemes kivárni, ez után már tuti lesz ócsóbb is.
-
markknight
veterán
válasz
#42308056 #220478 üzenetére
Hát csak ők azzal számolnak, hogy letöltöd magadnak, kihúzod a netet mint egy barom és onnantól tied a játék. Aztán ezt akarják elkerülni, mondjuk úgy jogosan, bár nem gondolnám, hogy van olyan épelmélyű ember aki ezt bejátszaná. Az Apple-nél ebből régen sok gond volt, hogy mindenki kap refundot, aztán annak csak annyi volt következménye, hogy nem kapsz updatet és újra nem tudod leszedni, egyébként vígan használhatod az appot a telódón, ameddig csak akarod.
De kezdjük ott, hogy kiírhatnák a magyar feliratot rendesen arra az ósdi store weboldalra. Nem csak mindig ezt hallgatni a supporttól, hogy "nincs kiírva tudjuk".. Ja, de az kb 2 óra munkába kerülne.. Vagy fundamental okok miatt van 5 slot, aztán ha többet írsz, akkor elszáll a francba ez csodálatosan megírt weboldal?
-
markknight
veterán
válasz
marilllyo #220419 üzenetére
A négy bannerből 3 a sony exekről szól, 1 darab pedig a Modern Warfare, ami lehet azért van ott, mert 1 évig exkluzív egy játékmód ps-re? Ez a hónap erős, mert jön a Fallen order is + nfs és ott a Death Stranding, aminek minden figyelmet megadnak. Totál érthető.
Egyébként nekem például eszembe sem jut megnézi, hogy mit ajánl a Sony oldala. Majd én tájékozódok a weboldalakról/facebookról/youtube-ról.
-
markknight
veterán
Elsőre nem volt rossz ez a Nioh, jó a hangulat is, de ezek az útvesztők, meg a végtelen köd, az totál elveszi a kedvem a játéktól. Van, hogy bóklászok mint pók a falon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest