- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
EczkE #232427 üzenetére
Nem a kiegészítõvel van bajom és nem a hasznossággal, mert jó lenne ha lehetne gugolgatni, meg levehetném az r3-ról az ütést, mert sokszor megnyomom gunfight közben. Engem csak az olcsó (nem az árra gondolok) és szemmel láthatóan kényelmetlen kivitelezés zavar. Most pont jól vannak az ujjaim ott ahová ez az eszöz kerül, ha lenne ott egy dudor, akkor zavarna, mert egyszerûen nehézkesen lehet abban a poziban és ilyen magasságban nyomást gyakorolni a gombra. Biztos jobban meg lesz oldva a ds 5-ben, de erre a ds4-re ez egy gyenge próbálkozás a gyártótól. Majd meglátjuk mekkorát fut a cucc megjelenés után, a pozitív reviewk meg nyilván ferdítenek. Ha igazán szereted a hobbid, meg a kompetitív multiplayert konzolon, akkor legyen akármilyen az anyagi helyzeted, ki tudod matekozni azt a controllert amin sokkal jobb megoldások vannak.
-
markknight
veterán
Most erre mit mondjak? Kevered a szezont a fazonnal. A pro controllerek nem azért pro controllerek mert van hátul kettő vagy négy extra gomb. Pont ahogy lnb írta, trabantba chip tuning.
LnB: Hehe, vannak pro controlleres játékosok, például ő: [link] Tournamentekre jár és a PC-seket szivatja xbox controllerrel.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
markknight #232329 üzenetére
dualshockkon, *
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #231805 üzenetére
Majd jön DLC amivel nagyobb lesz a textúra, aztán csumi.
-
markknight
veterán
Jó ez a Sea of Solitude, de a szinkron borzalmas.
-
markknight
veterán
Én a Cyberpunkot instant vissza is mondtam, ott már inkább megvárom a PS5 verziót, nem adok ki huszast a PS4-es ért.
-
markknight
veterán
Ilyen az egész szakma. Vagy csúszunk vagy félkész. Viszont ha van végtelen pénz, akkor 4-5 évig lehet fejleszteni.
-
markknight
veterán
Na de nem fél éve volt egy videó, hogy a ps4-es spider-man az milyen gyorsan betölt ps5-ön? Ez már önmagában is sok dolgot megmagyaráz.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
A legjobb platinumokat a Telltale féle játékok adják. Egyszer végigviszed és meg is kaptad
(#231041) Mike: Az igen
Akkor még nem játszottál a dark soulsszal.
-
markknight
veterán
válasz
Bogyi007 #231005 üzenetére
Késõ este megint megpróbáltam, visszajött a gomb. Majd rámentem, hogy beváltás és nem volt kész az a task, hogy nézzem meg az összefoglalóm xD Na itt feladtam, nem ér ennyit. Lehetett volna mailben reedemet küldeni, de nem ment. Inkább taskokat írtak a romos weboldalukra. Kenjék a hajukra.
-
markknight
veterán
A magyar ps oldalon le van szedve az értékelõ végérõl a reward gomb, így már nem is lehet megkapni az ajándék témát. Sok dolgot láttam már, de ezek mindig be tudják bizonyítani, hogy náluk van lejjebb webes szinten. Ezért nem jó ha vezeted a konzolpiacot, mert elkényelmesedsz és leszarsz ilyen apróságokat, hogy mûködjön a weboldalad, aztán az indiai low budget 12 éves “developer” meg bénázik. Röhej.
-
markknight
veterán
válasz
#20411392 #230960 üzenetére
Bizony bizony. És sok klippet töltök fel ps-rõl és elõjött az a klasszikus bug, amit 6 éve nem javítanak, hogy ha túl sok feltöltéssel kapcsolatos notificationöd van, akkor a ps nem tölt fel többet se youtube-ra, se sehova, errort dob (ez nem vicc), erre meg csak az a megoldás, hogy törlöd a notikból az upload részleget, na és amikor töröltem akkor még slimem volt és ott láttam, hogy feltölt minden mentést a felhõbe, pl gta v. Na ennek is hiányzik a mentése a mai napig. Szal a ps töltögette, de hova, azt az isten tudja.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Nekem ilyen: [link] Kicsit szégyelem magam, de ez van
-
markknight
veterán
Nagy tróger ez a PS oldal. Én nem tudom beváltani a cuccomat, mobilról meg nem enged bejelentkezni.. Egyébként Marksman lettem én is amit nemes egyszerűséggel csúcsjátékosnak magyarítottak
Durván lett 1500 óra Apexem, ami nem olyan sok, többre számítottam.
Seth: Ezt nézd meg: [link]
-
markknight
veterán
Na, működik itthonról is. Én Csúcsjátékos vagyok, kinek mi a rangja? [link]
-
markknight
veterán
Ez lesz idehaza is, vagy európa le van szarva? (Ismét) [link]
-
-
markknight
veterán
Elkezdtem az Unchartedet, csak a negyedik résszel játszottam, de ez az első rész, a Drakes Fortune ez biztos a rendes első rész? Olyan szemtelenül rövid, hogy nem akartam elhini, hogy ennyi a játék.
-
markknight
veterán
Tölthetőek a PS plus gémek
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #229796 üzenetére
Na, ez elég állatul néz ki!
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #229785 üzenetére
Észre, de a való életben nem ilyen a fény, mint a képen, maximum ha vágni lehet a port. Most pont olyan képeket keresek ami fotorealisztikus és jól is néz ki.
-
markknight
veterán
Mondjuk itt kutya legyek ha látom mi a különbség. Néztem más videókat is róla, de szerintem ez egy ilyen mondva csinált kis valami, aminek az az alapja, hogy jobban le lehessen húzni a fogyasztókat pénzzel. Fontosabb a mozgás és az arc, ezekkel hadilábon állunk még mindig, de majd 5 év múlva már azért is lehet plusz pénzt legombolni. -
markknight
veterán
válasz
szallasi007 #229700 üzenetére
Szimpla japó perverzió összemosni a kettőt, én is azt hittem, hogy kislány.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #229680 üzenetére
Azért kell 1-2 hónap ahhoz, hogy kb "láss mindent"
Mindig más setup, mindig más helyzet, szal monotonnak azért nem mondanám se a Fortnite-ot, se az Apexet.
-
markknight
veterán
Barátnőm kitolta tegnap a Last of Us-t és elég rosszul öregedett a játék. A puzzle részek rettentően önismétlőek, még az utolsó pálya utolsó méterein is előhúzzák a kalapból a raklapot húzd a vizen, meg a létrát vidd jobb-ra balra mechanikát és sajnos végig ugyanazt kell csinálni amit az első egy órában
Nem így emlékeztem rá, ez van.
-
markknight
veterán
Új kép az új dualshockról. Vótmá?
-
markknight
veterán
Engem meg csak egy dolog érdekel a PS5-tel kapcsolatban, hogy halk legyen
Tudom, nincs nagy igényem, de tõlem lehet 250-300 is a konzol, csak maradjunk csendben, mert botrányosan hangos a ps4 pro meg a slim is és játszhatják kinek milyen erõs a konzolja, konkrétan fülessel kötelezõ játszani, mert elnyom mindent.
-
markknight
veterán
Elõfizettem ps now-ra, ám szomorúan vettem észre, hogy a letöltött ps4 játékokat nem tudom futtatni a main profilomon, ami gáz, mert még novemberben úgy használtam. Valaki valamit tud errõl?
-
markknight
veterán
Ha már ps plus.. volt aki játszott a monster energys játékkal és nem lépett ki 10 perc után mint én? Van valami bája a játéknak ami még megfoghat?
-
markknight
veterán
Boldog karit fórumtársak! Aztán csak óvatosan a sütikkel
-
markknight
veterán
válasz
tboy93 #227882 üzenetére
Ez van ha nincs ötleted 3 filmre és szigorú szabályok veszik körbe a szkriptet. Lucasnak könnyû dolga volt az elsõ trilógiával, a másodikkal már nehezebb, mert tudtuk mi lesz a vége, de nem is akart új rejtvényeket betenni, ez a harmadik meg sok rejtvényt hozott, semmi kifejlettel. Mit lehet tenni? Ugorjunk 1000 évet elõre, legyen sok jedi, sok sith és ennyi. Ez az 1-2 ember erõhasználó nem izgalmas, unalmas, pont ezért kedvencem a tor és a clone wars éra.
-
markknight
veterán
válasz
Ra's al Ghul #227729 üzenetére
Én váltottam 2 hónapja, de semmi nem történt. Öcsik megvannak, mentések valszeg igen, szóval semmi probléma nálam.
-
markknight
veterán
Megvannak a ps game of the year eredményei, dióhéjban ez történt:
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Ma jönnek az új akciók?
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #227453 üzenetére
Ki ez a nő? Valami Patreonos celeb? Meg nem is értem az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest