- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet amúgy hogy a Detroit értékeléseit befolyásolta, hogy melyik sztorivonalat vitte végig a tesztelő? Akik lehúzták, lehet hogy valami gagyibb szálon mentek végig. Most jutott eszembe ahogy egy 9/10-es tesztet nézegettem róla
-
törölt tag
válasz
prokxy #151838 üzenetére
És vajon mik ezek a basic kérdések? Napra pontosan mikor vettem meg az inFamous-t? Attól félek valami idióta kérdést betolnak, aztán tiltják a profilom...
Vagy az első hozzáadott bankkártyám számát pl. Ki a franc emlékszik erre? A legutóbbit mondjuk meg tudom mondani ha kell.
-
törölt tag
válasz
prokxy #151832 üzenetére
Nekem semmit sem fognak visszaírni mert még nem vettem meg a játékot, és minden üzenethez bekérik a születési dátumot, amiről szintén hazudtam (fiatal voltam és valahogy nem tetszett az ötlet, hogy eláruljam a Sony-nak [ami mint később kiderült, jó megérzés volt, hiszen csak az nem szivárgott ki a cégtől hogy milyen alsógatyát hord a CEO]), és azzal a lendülettel el is felejtettem amit beírtam. Csak annyit tudok hogy a rendszer szerint 28 éves vagyok, tehát valamikor '89 és '90-es évekből adtam meg valamit.
Esetleg valami tippetek a megadott születési dátum felfedésére?
Elvileg a GT Sport ad ajándék kocsit a rendszer szerinti születésnapomon, de nem léptem be minden nap a játékba eddig
-
törölt tag
válasz
prokxy #151825 üzenetére
Azért az nem normális hogy fórumon kell ilyesmi után érdeklődni. És hogy minimum egy ember kell aki vaktában megveszi a játékot, hogy tudjuk milyen feliratok vannak rajta.
(#151826) sp8787: A kettőnek semmi köze egymáshoz, elég sok magyar lakik Angliában akik talán szeretnének magyar felirattal játszani. De nekem sem a pénz miatt van UK profilom, hanem mert 10 éve amikor PS3-ról regisztráltam, magyar store gyakorlatilag nem létezett.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #151797 üzenetére
Jajj ne már! Nem akarok ezért egy magyar accot csinálni
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy #151771 üzenetére
Mindkettő nagyon jó!
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #151691 üzenetére
Inkább tévén, nem? A 30 fps ugyanolyan 30 fps hardvertől függetlenül, a megjelenítő tehet némi különbséget.
Sőt, ha tévén benyomsz minden képjavítást, végül simán tűnhet stabil 60 fps-nek, csak akkora input lag lesz hogy az első gödröt se ugrod át soha egyik játékban sem
-
törölt tag
Fene tudja, azért mikor Uncharted 4-ben kipróbáltam a multit feltűnő volt a különbség. De ha nem nézegetek mellette 60 fps-t akkor nekem nem zavaró a 30 se ha stabil.
Talán a következő generációban már cél lesz a 60, azért a PS4 megjelenésekor még nem volt ekkora hype a képfrissítés körül. Ahogy annak idején a PS3 éra elején senkit sem érdekelt igazán a felbontás, a végére meg mindenki azon rugózott hogy Full HD vagy 720p.
(#151686) sp8787: Jó kérdés számozott lesz-e a következő konzol. Tippre simán PlayStation néven dobják ki és nem lesz több klasszikus értelemben vett generáció váltás.
-
törölt tag
60 fps ami harcnál egyből 40-et karcol alulról
Nem tudom ez az fps hajszolás hidegen hagy. Legyen stabil 30 és nézzen ki jól. Soha nem lesz konzolon alap a 60 fps mert inkább annyival szebbre csinálják. Max ezeken az időközi frissített gépeken fognak nagyobb képfrissítésre menni.
Nincs olyan hogy olyan erős ami 6 évig is jó. Pár év alatt elérik a határait bármilyen hardvernek. Ha 7 millió lenne egy PS4 akkor is droppolna, cserébe jobban nézne ki mint egy blockbuster filmben az előre renderelt majdnem fotorealisztikus CGI.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan #151529 üzenetére
Gondolom a címben benne van a lényeg is. AMD Ryzen alapokra helyezik a PS5-öt, ha minden igaz. Logikus lépés lenne, hiszen ez a generáció eléggé bejött a Sony-nak AMD hardverrel, plusz talán a visszafele kompatibilitás is könnyebben megoldható (aztán valszeg szoftveresen szépen letiltják a funkciót, hogy feloldják ha mégsem fogy jól a PS5
).
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #151429 üzenetére
Talán három év volt most. Első szériát semmiképp sem vennék, ott mindig van valami galiba. Ha túl sokat vársz akkor meg szart kapsz, mint most a csavar nélküli Slimek vagy a kopogós műanyag PS3 Super Slimek.
Addig legalább még nagyobb akciók lesznek PS4 játékokra aztán be lehet pótolni dolgokat.
Kíváncsi leszek amúgy hogy a következő generációval megint ugranak-e az árak. PS3 érában 15-16k körül volt egy új AAA játék, most 19-21k környéke. Remélem PS5-re nem 25-ről indulnak majd
-
törölt tag
válasz
#95558144 #150747 üzenetére
Nem tudom milyen kocsid van, de nem hinném hogy bármilyen szinten megközelít egy GT kategóriás versenygépet.
Élményautózás alkalmával meg nyilván nem fogod határon küldeni, mert itt senki sem profi autóversenyző és két körön belül falba állna szerintem. Plusz ilyenkor nyilván nincsenek ellenfelek akikkel csatázni lehetne.
Persze be lehet szállni mondjuk a Blancpain GT sorozatba, csak egy GT3-as kocsi kell hozzá meg egy valag pénz. Saját F1 csapatod is lehet ahol 10 percenként leköröznek, olyan 150 millió font évente és 3-4 évig biztos nem termel nyereséget. Van is itt a szobám sarkában jó 7 milliárd font, megyek is jövő héten Monacóba megjáratni a vasat
(#150750) Urizen: Miért készült volna kontrollerrel? Mondok valami nagy újdonságot: léteznek baromi jó kormányok konzolhoz és PC-hez is. Sőt, versenyülések is. Wow, welcome to 2018 mate!
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #150503 üzenetére
Hibázott és kipörgött a francia ellenféllel aztán meg is büntették. Végül feljött negyediknek, így pontegyenlőséggel második lett összetettben.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#95558144 #149398 üzenetére
Én is szívesebben játszanék angolul, de félek hogy nem érteném meg annyira a sztorit mint így magyar felirattal.
Mondjuk már filmeket is angolul nézek angol felirattal, de ott is ha úgy érzem nem értem eléggé, rányomom a magyar feliratot. Az a baj, hogy itt nincs meg ez a lehetőség, nem lehet visszatekerni dialógusokat, és így inkább biztosra megyek.
-
törölt tag
Közben tölthetőek az ingyenes Plus játékok
-
törölt tag
válasz
#24077056 #149096 üzenetére
16 TF 2021-ben értelmes áron? Na ne vicceljünk már.
Most a 1080TI a legerősebb videokártya 11.3 TF-fel. Egy ilyen kártya jelenleg 300,000 forint. És még egy ennél is másfélszer bikább hardvert szeretnél a PS5-be mondjuk 150-ért? Szerintem ez még 3 év múlva sem fog menni.
Én egyébként elégedett vagyok a PS4-gyel, és amíg úgy tud kinézni rajta egy játék nagyjából fix 30 fps-sel ahogy a God of War vagy az Uncharted 4, addig nekem bőven elég ez az 1,8 TF-os rendszer is. Bár engem nem zavar a kisebb képfrissítés. Ha behúz a játék pont nem érdekel, persze egy Just Cause 3 szintű diavetítés már nekem is sok tud lenni.
(#149115) hugopareiros: Megint butaságokat írsz. Egyik konzolgeneráció sem volt erős az életciklusa végén. Az előző generáció jó 2-3 évvel tovább futott mint kellett volna. A PS2 grafikai szintje is vicc volt a vége felé egy PC-hez képest.
-
törölt tag
válasz
Nayrobi #148683 üzenetére
Pont most agyaltam rajta hogy ha a Detroit kapcsán dobnak egy Quantic Dream cuccot az tuti nem a Heavy Rain lesz mert azt ugye odaadják az előrendelőknek. Mintha éreztem volna hogy mi jön
Örülök neki, már elő akartam venni a PS3-am hogy újra végignyomjam. Most megcsodálhatom stabil (?) képfrissítéssel és jobb grafikával.
Raymannek is örülök, ár az atom rage lesz nekem
-
törölt tag
Ide is bedobom a kérdést, erre többen járnak:
Vettem letöltőkódot a God of Warhoz. Amikor PC-n aktiváltam, azt írta hogy Digital Deluxe. Ha rámegyek a store oldalára, továbbra is add to basket gomb fogad. A játékot amúgy le tudtam tölteni download listből, de az extrákat nem találom.
Lehet nem is Digital Deluxe volt? Végül is az eladó nem ígért ilyesmit, csak beaktiváláskor dobta a cucc hogy elvileg erről van szó.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #148445 üzenetére
A felirat méretekkel kapcsolatban viszont nem tudom a Quantic Dreamnél is mit szívtak. Kb. a nagynak kéne a normálnak lennie szerintem
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem dobtam hátast a Detroit demójától. A látvány jó, a játékmenet meg inkább a Batmanes cuccok nyomozására hasonlít.
A végén az eseményfa viszont nem semmi, ennek a kis 20-30 perces résznek vagy 6 befejezése lehet
-
törölt tag
válasz
penge111 #148155 üzenetére
Elég sok újságosnál tudsz venni PaySafe Cardot, és azzal is fel lehet tölteni a PSN Store egyenleged. Csak annak nézz utána, milyen összegeket fogad el a rendszer mert fix mennyiségekkel működik.
Én is így töltögetek már pénzt az UK profilomra, igaz, mindig marad kicsi a kártyán a valuta konverzió miatt, de több kártyával is össze lehet dobni egy feltöltést, szóval az sem vész el.
Ha meg PSN feltöltőkártyát vennél, szerintem olyan helyen nézd ahol van valami hűségpontos téma. Ha már ott hagysz 18000 forintot, járjon vissza valamennyi. Később játék vásárlásakor azzal is tudsz spórolni.
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #147877 üzenetére
-
törölt tag
Van aki esetleg külföldi accounttal vett God of Wart? Nincs rajta magyar felirat?
-
törölt tag
válasz
dollarZ18 #147413 üzenetére
Azt hiszem normálon. Próbáltam használni de se kedvem se kapacitásom nem igen volt figyelni rá. Néha elküldtem lövöldözni meg hívtam hogy élesszen fel.
(#147418) Moby: Én szenvedtem az irányítással. A gyorsabb kocsikkal egyszerűen sose tudtam úgy kigyorsítani hogy ne pörögjenek ki a kerekek. Ha meg igen, túl lassú voltam.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #147394 üzenetére
Engem kiidegelt, szerintem baromi nehézre sikerült a kampány. Főleg a vége felé mikor ilyen egy szobában vagy ezer ellenféllel pályarészek voltak.
-
törölt tag
Steamen kicsit több játék van, meg össze-vissza vannak akciók. Itt jellemzően fut 1-2-3 leárazás egyszerre heteken át, ilyenkor nyom az ember egy szívet és megnézi mennyibe kerülnek a cuccok és kész.
Engem kifejezetten zavarna ha folyton kapnám a leveleket hogy épp akciós az egyik wishlistes játékom. Valamelyik mindig akciós.
-
törölt tag
Gondolom h lemezesen venném a God of Wart akkor UK profil alatt is lenne hozzá felirat?
-
törölt tag
Ide is be kell írnom mert sose hittem hogy valaha sikerülni fog: Bloodborne befejezve, ráadásul az utolsó 4 boss elsőre sikerült!
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #146782 üzenetére
Ez komoly? Ez azért nekem is sok
-
törölt tag
Az új God of Warban lehet állítani a nehézségi szintet játék közben is?
-
törölt tag
"gyakran fogunk meghalni csak azért, mert egyszerűen nem látjuk, merről érkezik a támadás"
Hát gratulálok. Nincs rosszabb mint mikor ilyesmi miatt nehéz egy játék
-
törölt tag
Lehet jelentkezni F1 2018 online és offline bétára: [link]
-
-
törölt tag
Akkor valamit félreérthettem annak idején
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest