- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Lackooo84 #233649 üzenetére
Ez már ki lett dumálva, Master Chief épp indul permetezni a szőlősbe. Azért néz ki így.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #233638 üzenetére
Igen, a közösség olyan, amilyen. Bár ha valakinek van lehetősége csapattal játszani, és ne adj isten magasabb szinten rankedezni, azért ott és úgy, más a helyzet.
Egyedül, én nem tartom annyira durvának. Mondjuk toleráns vagyok a hülyékkel már. De ettől függetlenül se látom annyira gyászosnak a helyzetet. Jól elvagyok vele, és ha annyira gáz lenne, akkor nem játszanék én se.
A baj a nehéz, hosszadalmas tanulási szakasz. És ha az alatt még bele is futsz hülyékbe, az elveheti a kedved. Ez így teljesen érthető. Kitartás kell hozzá. Vagy társak, ha valaki annyira érzékeny az ilyesmire.A Siege is olyan, hogy látod a versenyeken, hogy milyen eszméletlen jó játék ha valaki magas szinten űzi.. Aztán a valóság kicsit más.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #233631 üzenetére
Akkor, hogy nyertetek? Nekik 0 killjük volt. Feladta az ellenfél?
szerk.: Ja értem. -
.LnB
titán
válasz
markknight #233629 üzenetére
Az miért van, hogy ők 17 percet éltek túl, te meg 14-et?
-
.LnB
titán
válasz
Madwe #233611 üzenetére
Igen, ez a játék moba beütése miatt van. Folyamatosan formálódik, változik a meta. Ez a velejárója ennek a stílusnak. De pont ezért nem fásul be soha a játékmenet.
Csak mondjuk nekem 11 év CS után már kicsit "kopottas" az a játékmenet. Itt meg folyamatosan friss minden. A mapokat is rework-ölik, ami teljesen szokatlan ebben a stílusban, de tök jól nyúlnak hozzájuk.
Szóval amit írsz, az lehet kritika is, de sokak számára meg pont nagy pozitívumot is jelenthet.
Ui: Úgy tudom, hogy közben a CS-be is van már valami operátoros cucc. Nem tudom pontosan, hogy mi az, és milyen. De versenyeken még mindig a régi mechanika van.
-
.LnB
titán
Azért egy kollektív tapsot megérdemelnek ezek a Fifa UT játékosok: [link]
-
.LnB
titán
válasz
oriic #233604 üzenetére
"Lion scan amugy akkor volt legjobb amikor mozdulatlan ellenfelet is mutatta."
Na akkor hagytam abba Pc-n. És akkor még pick/ban se volt ha jól emlékszem. Az nevetséges volt. Ha teljesen mozdulatlan maradtál akkor nem mutatott. De a legapróbb mozgásra mutatta a teljes körvonaladat.
(#233605) saelin
Nem próbállak, de én is egyedül tolom.
Bár ezzel vagy hosszú távon tervezel, vagy hagyod. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
saelin #233590 üzenetére
Ha kezdőn TK-ztak le, akkor valami ilyen f*szság lehet az oka igen. De ha már elindultatok, akkor nem biztos. Lehet, hogy beleálltál elé mikor a kamerát akarta kilőni, vagy belőni az ablakon.
Én 40 órát játszottam most konzolon. Egyszer se TK-ztak le ilyen indokolatlan módon. De persze látom, hogy körülöttem megy a TK alkalmanként. Csak nem tudom, hogy miért.
Aki teheti az pesze csapatban játsszon. Én elvagyok egyedül, van türelmem hozzá. És inkább a kilépkedések zavarnak.
De egy játékot nem a szcénája alapján ítélek meg.
-
.LnB
titán
válasz
oriic #233587 üzenetére
"Hat persze. Vegul is a vedok soha nem ugyanoda fekszenek be campelni, meg rakjak a csapdaikat. Vagy esetleg ugyanabbol az ablakbol spawcampelnek.
"
Abszolút nem. Már a reinforce miatt sem. A pick/ban-ról nem is beszélve. Az, hogy a roamer pofánlő kezdéskor, azt meg kell tanulni. Alap, hogy úgy indulsz el a kör elején, hogy rátartasz azokra a pontokra. Például ott van Oregon, ha támadóba a Street-ről indulsz, akkor a bejáratig ami kb 15-20 méter lehet? 3-4 ilyen pont van, és akkor még előtte kilövöd a kamerát is az utcán ugye. Ez a játék része. Egy jó roamer-nek ez a feladata. Ez meta. Lehet összeszedem majd egy videóba neked, ahogy ezeket kiszedegetem.
Mert sok minden még nem, de ez megy, ezzel nekem semmi bajom.
A Siege jelenleg a legváltozatosabb csapat alapú multiplayer FPS. Messze változatosabb még a CS-nél is. A COD meg említésre sem érdemes.Hülye emberek meg minden játékban vannak. Mindegyikben. Megfordultam már párban. Csak van játék amibe még TK-t se mernek tenni...
-
.LnB
titán
válasz
malystryx #233584 üzenetére
Igen, a map ismeret a legfontosabb. És a legnehezebb. Mert itt nem elég a pálya "körvonalait" megtanulni. Itt bizony teljes 3D-ben kell gondolkodni. Fent is van, lent is van, nem csak sík a pálya. És az átlőhető, kibontható, kirobbantható felületek. Én nagyjából 2 évvel vagyok most az után, hogy PC-n játszottam vele (ott se annyira sokat, és túl jó se voltam). Azóta van 3 map (vagyis több, de most három van benne a map pool-ba unranked-en), amiket nem ismerek. Nos, eddig estem-keltem. Mostanában kezdem kapiskálni, megtanulni őket. De nagyon nehéz.
És úgy általában, nulláról nekiállni Siege-ezni iszonyat nehéz szerintem. Nem annyira, mint mondjuk egy Dota 2, ahol ~1000 játékóránál kezded el kapiskálni a lényeget, de azért szerintem egy 100-200 óra simán kell (én se tartok még ott).Ezért is van az, hogy én ajánlom mindenkinek, de ez nem az a játék, ahol könnyen jön a sikerélmény. Cserébe borzasztó mélysége van. Nagy segítség, hogy van újoncoknak való játékmód. Itt konzolon én is azzal kezdtem (egy bizonyos szintig csak az elérhető).Ha össze akarnám hasonlítani mással, az új COD topikját érdemes megnézni. Csak a skinekről van szó. Azokat farmolja mindenki. Azért nyomják le 1000x ugyan azt a pályát, ugyan azon a játékmódon. Míg egy Siege-ben minden meccs egyedi. Nem unalmas, nem önismétlő. Lehetőségeket rejt, nem csak ugyan azokat a köröket futod folyamatosan, újra és újra.
-
.LnB
titán
válasz
malystryx #233579 üzenetére
A Siege-ben a menüben van aim assist opció, de én nem érzékelek semmit. Szerintem nagyon minimális lehet. Ami mondjuk érthető, mert itt a szögek tartása, a célzás, a one tap-ek (igaz, hogy ez konzolon nagyon nehéz) a játék borzasztó fontos része. Nem olyan mint egy rohangálós COD, vagy Titanfall. De a legrosszabb aim assist amivel én PS4-en találkoztam a BF V-ben van.
-
.LnB
titán
válasz
newmoonlight #233474 üzenetére
Csak 90 naposat találtam: [link]
Vagyis egyetlen helyen található 365 napos, de azt hagyjuk. Olyan a honlap, hogy be se linkelem. Se elérhetőség se semmi... -
.LnB
titán
válasz
#20411392 #233460 üzenetére
Ugyan ez van nálam is.
Mármint az "öregedés", de szigorúan idézőjelben.
Viszont én elvagyok egyedül. Tudom, hogy ez így nem az a játék mint csapatban, értelmes emberekkel. De elfogadom így. Tegnap volt olyan, hogy 1v5-be maradtam Bank-on.. Hát most mit csináljak? Idegeskedni ezen felesleges.
Aztán volt olyan is, hogy véletlenül TK-ztam a csapattársam. De mentségemre legyen mondva, hogy támadtunk Clubhouse-on. Ő meg beállt a Tachanka állványhoz. Fordultam be (lendületbő'..), aztán bumm fejbe lőttem (a kört azért lehoztam így is). Nyilván nem direkt volt, de utána lelőtt a kör elején. Ezekkel a f*szságokkal együtt kell tudni élni. Egyszerűen szeretem annyira a játékot, hogy még így is játszani akarok vele. Mindig apró célokat tűzök ki magam elé. Ezt meg azt elérni. Bár most nagy a lemaradásom is, három pályát alig ismerek a (számomra) újak közül. Azokat tanulgatom. Meccsenként 5 kill, ami után azt mondom, hogy oké. Az a minimum. Az alatt haragszom magamra. De még csak lvl51 vagyok. Talán 70-nél ránézek a rankedre is. Most csak unrankedet játszom. Csak ugye ranked-en meg az 5-ös stack-ek ellen még nagyobb cumi lesz sztem.
Ez van, akkor sincs ennél jobb multi játék jelenleg a piacon. -
.LnB
titán
Hétvégén "buli" lesz: [link]
Nézzetek bele, hátha kedvet kaptok a játékhoz. -
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #233200 üzenetére
Mit okézol? Ki mondta, hogy okézhatsz?! Hö? Mi bajod van most azzal a kommentel?
-
.LnB
titán
válasz
Zoleee83 #233179 üzenetére
Átlag játékra akkor is teljesen felesleges. Kb 30k fölött bármi.
De még a profik se költenek túl sokat erre "általában" (azért van aki igen). Sokan, csak fülhallgató, plusz fültök (zajszűrésre). A speciálsiabb amikor a fehér zajt játszanak a fejhallgatón keresztül.
[link]
Az audiofileskedés nem gamer szokás. -
.LnB
titán
válasz
LucentTwo #233101 üzenetére
Na viszont jó, hogy mondod.! Mert utána is akartam olvasni, hogy a Siege-ben nekem nagyon fura a hangok lokalizálása. Vagy én vagyok noob, és szokatlan még. De komoly problémáim vannak a hangok forrásának azonosításával. Például a korábbi hasonló játékokhoz képest. Gondolkodtam sokat ezen, mert ugye itt sok féle hang van, sok hang fedi is egymást, ráadásul a falak anyaga se ugyan olyan stb stb. Szóval nagyon furcsa még nekem. És emlékszem, hogy régen Pc-n is az volt.
Szóval a kérdés, hogy nem bugos? Mert ilyenekre a profik ugranak, lenne híre, reddit bejegyzés stb stb a témának. (De még nem kerestem) Mert ha nem bugos, akkor nekem kell megszoknom. -
.LnB
titán
válasz
Rage47 #233082 üzenetére
Pedig ez az egyetlen dolog érthető. A Fifa, a többi kompetitív játékkal ellentétben, még profi szinten is konzolon zajlik. Mint az összes többi sportjáték. A Fortnite már más téma, meg az Apex. Azok FPS-ek, azoknak PC-n a helyük. De a Fortnite már akkorára duzzadt, hogy mindenhol sikeres. Rokon kissrác például Switch-en tolja (úgy, hogy van Xbox One-juk is...).
-
.LnB
titán
válasz
markknight #233077 üzenetére
Egyszer illene már kipróbálnom.
De olyan lusta vagyok kihúzni a PC-ből a fejest. Nagyjából így: [link] Bár külsőleg nem így nézek ki.
-
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Ez a Bioshock az remaster? Felújított?
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232935 üzenetére
Jó, jó poén volt, értettem.
De tényleg nem folytattam már nagyon rég. És nem is tervezem. Jan 12 óta: [link] -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232930 üzenetére
Áhh, nem játszok vele.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232867 üzenetére
Most olvasoma hírt, hogy a Spanyol YT csatorna erősen utalt a CTR-re. Azt hittem tippelsz csak.
-
.LnB
titán
válasz
Tatyla #232886 üzenetére
Sehol máshol nem olvasok magyar komment szekciót. Mert az már inkább sírást vált ki belőlem.
(Exkluzív szerződésem van a PH!-val, hogy csak itt rontom a levegőt, mint Ninja-nak a Mixer-rel. Csak én több pénzt kaptam értem.
)
(#232885) nemorino
Azért jól esik az a kevés eset, amikor egyetértetek velem, és még szépen ki is fejtitek. -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #232867 üzenetére
Akkor már inkább a CTR. A gyerkőc biztos örülne neki.
-
.LnB
titán
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a februári két free game. Ma fog kiderülni. Engem ezzel a kecskés fossal eléggé felhúztak a múlt hónapban. Egy Injustice 2-vel vagy Street Fighter V-tel ki tudnának engesztelni.
-
.LnB
titán
Délelőtt nem igazán válaszoltatok a PSN ID változatós kérdésemre. És csak markknight kommentét találtam meg az ügyben. Ezért utánanéztem, és megcsináltam. Közben találtam egy hasznos linket, ahol felsorolják azokat a játékokat, ahol már tesztelték a változtatást. Esetleg jól jöhet az összefoglalóba: [link]
-
.LnB
titán
Help!
Látom, hogy az összefoglalóba nem kerültek be, de érdekelnének a felhasználónév váltási tapasztalatok. Kezd kicsit zavarni, hogy R6:Siege scoreboard-on az irl nevem látható. Gondolkodom, hogy megváltoztatom. Aki csinálta már, írjon ezzel kapcsolatban nekem tapasztalatokat légyszi. Hallott valaki problémáról ezzel kapcsolatban? Úgy rémlik, hogy írják is, hogy előfordulhatnak elveszett dolgok, de eddig nem emlékszem, hogy bármely fórumtársunknál ez bekövetkezett volna. -
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #232756 üzenetére
Nyilván nem szép, és nem is feltétlenül helyes, az tény. Én amúgy szoktam menni Osztrákiába.
-
.LnB
titán
válasz
#10186752 #232753 üzenetére
Mivel az én kommentemet nem látja, ezért valaki megkérdezhetné tőle, hogy milyen köztársaság Horvátország, és milyen kuna a pénzneme?!
Horvát Köztársaság
Horvát kunaÉs a Horvát tengerpart se horvátországi tengerpart.
Ráadásul, rajta kívül szerintem mindenki más értette, hogy penge mit ír.
-
.LnB
titán
válasz
penge111 #232738 üzenetére
Te mit csináltál szombat 3:00-kor amúgy?
Nekem nincs ilyen szentélyem. Van mondjuk WoW gyűjtőim, meg pár hasonló cucc, de nem egy helyen. Meg nincsenek is szem előtt. Egyetlen ilyen dolog ami szem előtt van, az a Witcher medálom (és SW lego űrhajók, és két Attack on Titan figura, de azok nem gamer cuccok) -
.LnB
titán
Captain Tsubasa gameplay (egy teljes meccs): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest