- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #174186 üzenetére
Moby, te vagy az?
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #174134 üzenetére
A többi felvetett dologra (fülhallgató mellett hangos ps, elismert és szavatosság keretében javított hiba) nincs ilyen frappáns válaszod?
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #174101 üzenetére
Mondjuk aki fülhallgatóval játszik, mert zavar másokat?
Amúgy külső tápos fat cicergett, igaz az újabb S-nél is előfordul néha, de azt még garanciában cserélik/javítják. -
mike1334
veterán
válasz
szallasi007 #173889 üzenetére
Az enyém se volt bekapcsolva október eleje óta, nincs ezen semmi meglepő, előtte az xbox pihent
-
mike1334
veterán
válasz
szallasi007 #173809 üzenetére
Jók a sony ex címek, de azért nem elvárható, hogy mindenkinek tetszen az összes cím...nekem eddig egy olyan volt, amire azt mondtam, hogy ez igen, az idei GoW. A többi vagy felejthető vagy nem tetszett. Most pl witcher 3 megy már másfél hónapja és még nem unom
De a teljes képhez még hozzátartozik, hogy HZD-vel, LoU-val és Uncharted 4-gyel nem játszottam még, azok ez után jönnek. De ezen kívül a Ghost of T-t várom egyedül. -
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #173704 üzenetére
Én másik szemszögből nézem. Ha nincs annyi magyar felirat talán többen tanulnak meg angolul. Nem kötözködés, én is azért kezdtem el erősen angolozni gyerekként, hogy értsem a játékokat
Ettől függetlenül nem zavar, ha van egy játékban magyar felirat, van, hogy én is bekapcsolom. -
mike1334
veterán
válasz
markknight #172981 üzenetére
Valószínűleg olcsóbb a hirdetés, mint a magyarítás..plusz, ha lenne magyarítás a mellett reklámozni is kellene, szóval mindenképpen plusz költség. Azért nem kell akkora angol tudás hozzá szvsz, és még könnyebb is így tanulni, mert ez érdekli az embert, észre se veszi, hogy tanul. Nekem akkor lódult meg először a nyelvtudásom, amikor elkezdtem pc-n játszani (aztán a következő nagy lökés a sorozatok voltak, a harmadik meg a netes tartalom (youtube, cikkek, tesztek...) volt.
-
mike1334
veterán
válasz
markknight #172973 üzenetére
Szörnyű, hogy megtévesztik az embereket..mondjuk a játékoknál mindig le van írva, hogy milyen nyelven érhető el, és ha magyarul is, azt elég nagy betűkkel szokták reklámozni. A sok picsogás helyett megtanulhatnának angolul, ami mivel főleg a tini korosztálynak sír a szája, nem túl nagy elvárás szvsz,
Vagy vegye meg pc-n ott tuti lesz magyarítás hamarosan...oh wait...
-
mike1334
veterán
Sokat lehetne írni, ezért azokat írom, amik a legjobban/legtovább lekötöttek, vagy a legnagyobb húúú faktoruk volt:
- Rome: Total War (kedvenc stratégia szériám, ez meg a Mediaval sokáig felkerült minden évben a gépre pár hétre/hónapra a szünetekben)
- Diablo 2 (bátyámmal versenyeztünk, ki ér előbb a végére, ő paladinnal én barbárral mentem, mert a paladint nem választhattam, mert azzal ő volt)
- KOTOR (legjobb rpg evör és persze star wars)
- Fallout 3 (New Vegas jobb, de ez volt az első fps fallout, és nagyon húúúú élmény volt kisétálni a Vaultból)
- Elastomania (ELMA) (ebbe hány órát beletettem, atyaég...)+1 NFS Underground 2...mai napig rajta van a telómon a Riders on the Storm Snooppal
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #172447 üzenetére
Én egy dolgot mérlegelek: Melyik éri meg jobban, megvenni azonnal akciósan és lehet soha vagy évek múlva játszani vele (amikor már sokkal olcsóbban beszerezhető) vagy megvenni kicsit drágábban, de akkor, amikor tényleg játszani fogok vele. Mióta ez a szemlélet meg (tavasz), nem vettem játékot
Szvsz akkor vegyél meg egy játékot, ha az elkövetkező 3 hónapban fogsz vele játszani, ha meg nem, akkor úgyis jön majd újabb akció annyi idő alatt. -
mike1334
veterán
válasz
Kendek #172323 üzenetére
Nagyon szakértő válasz volt a cég részéről. Garancia nincs, meg szavatosság se..akkor mi van? Az, hogy garancia nincs, azt elfogadom, mert az jogilag nem létezik. Csak szavatosság van meg jótállás. A jótállás az (nagyjából) olyan, mint a szavatosság, csak erősebb. Akkor mi van EU-n belül?
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #172130 üzenetére
És Tegla80
Nem mondtam, hogy szar a ps, nekem is van. Meg van xboxom is. Azt se mondtam, hogy nem igyekszik. De nyilván nem "kell" annyira törnie magát most, hogy ekkora előnye van az MS-hez képest. Szerintetek lenne 200 ft-ért 2 hónapos game pass xboxon, ha nem lenne hátrányban? Nekem nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban. Én annyit láttam, hogy simán játszhattam egy AAA játékkal (Forza H 4) pár csomag rágó áráért. Ilyen se lenne, ha a piacvezető az MS lenne. Meg lenne Xbox One X szintű hardver ennyi pénzért? Lassan olcsóbb lesz, mint a ps4 pro. Ezek nem azért vannak, mert annyira jó fej az MS, nekik is csak a pénz számít, ami úgy nagyjából rendben is van szvsz, de én örülök, hogy igyekeznek
-
mike1334
veterán
válasz
seniman #172121 üzenetére
Azért ez nem olyan biztos, e mögött az Azure van, az azért már valami..amúgy nem tudom miért örülsz neki, ha belebuknak..ettől neked jobb lesz? Én örülök, hogy nagyot ment a Sony ebben a generációban, MS oldalon szinte folyamatosan vannak tök jó kedvezmények, próbálkozások, amiből a felhasználóknak rengeteg előnye lett. Most hordozható piacon a Nintendo van egyedül..nem is nagyon csökken a switch meg a játékok ára. Soha nem jó, ha nincs konkurencia, mert azt csak a vásárlók szívják meg.
-
mike1334
veterán
válasz
seniman #172117 üzenetére
Lehet, de az MS már most ráfeküdt (Project xCloud), hogy akár okostelón/tableten is lehessen játszani majd. 2019-ben lehet, hogy már lesz tesztelés is, én kíváncsian várom
(Bár én inkább a Sonytól várnék ilyet, pár ex címet szívesen játszanék így, "fő" konzolnak meg az xbox.) -
mike1334
veterán
válasz
NyMRooD #172110 üzenetére
Ez a terv hosszútávon. Streamelt tartalomé a jövő, csak kérdés, hogy mikor lesz általános. MS már a következő generációban bepróbálkozik. Igazából egy olcsó konzol+játék "bérlés" verzió engem érdekelne. Lenne egy "hagyományos" konzolom az egyik gyártótól, a másik gyártótól meg egy streamelős. Ha kijön egy exkluzív, ami érdekel, ekkor előfizetek 1-2- hónapra aztán egy ideig megint csak pihenne a polcon. A játékra se költenék annyit (hiszem nyilván olcsóbb, ha csak rövid ideig játszhatsz vele, mint ha évekig), és a konzol is sokkal olcsóbb lenne, mivel kevesebb erőforrás is elég neki. Ezzel bőven többet lehetne spórolnom, mint amennyibe a szolgáltatás kerülne valószínűleg. Mondjuk ez csak akkor éri meg, ha így használnád, mint én, ha folyton ezzel a konzollal játszanál, akkor ráfizetés.
-
mike1334
veterán
Én örülök, hogy sokaknak nem tetszik az RDR2, legalább hamar lesz "akciós"
Amúgy nem...ahogy elkezdi megérezni az eladásokon az R*, hogy valami nem kerek nyomják is majd kifelé a multit...az meg bőven elég embernek tetszeni fog. -
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #171611 üzenetére
Jaja..proról slimre sokkal nagyobb sztem is.
-
mike1334
veterán
Nekem is 4 hét alatt javították meg a telóm. Más kérdés, hogy addig elővettem a régit, és teljesen jó, sajnálom, hogy lecseréltem, abban bíztam, hogy javíthatatlan lesz a teló és a pénzt kapom vissza
Amúgy jogszabály annyit ír, hogy törekedni kell a 15 napon belül történő megoldásra, de semmi következményt nem fűz az elmulasztásához.
-
mike1334
veterán
válasz
#42308056 #171399 üzenetére
Bár magam se hiszem el, hogy ezt leírom, de szerintem most nem trollkodott, tényleg ez a photo mode.
In order to actually use photo mode in Red Dead Redemption 2, you’ll first need to get your hands on the Camera. You can find this within your Items menu, by holding down the L1 (LB) button, and using R1 (RB) to tab from Weapons to Items. You’ll then want to use the right analog stick to select the segment that has your Binoculars in it, and then use R2 (RT) to tab over to the camera. Now, let go of L1 (LB), and Arthur will whip out a cool, old-school portable camera to snap some shots with.
You aren’t given the option to pan around your surroundings here. Instead, Red Dead Redemption 2’s photo mode opts to feel realistic, as if Arthur is taking the photos himself in handheld mode.
Szóval csak "realisztikus" képeket lehet készíteni.
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #171040 üzenetére
Közben visszapakoltam fokozatosan a legkönnyebbről csontzene és patakvérre, mert tényleg sokkal könnyebb lett a cucc ahogy behúztam pár jó skillt (light attackot kimaxoltam).
Főleg harc/jel karaktert akarok építeni, minimális alkímiával (csak az alap potik érdekelnek), ezért azon filózok, hogy melyik jeleket érdemes erősíteni, eddig csak a párbeszédet befolyásolóra adtam egy pontot, mert más játékban is jobb szerettem kidumálni magam
Melyik védelmi jel jobb? A körbesöprős aard vagy a robbanós quen?
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #170839 üzenetére
Mennyire kell gyűjtögetni a lomot a játékban? Alapvetően utálom a craftolósdit, ha lehet akkor mellőzöm. A limlomokat eladnám vagy inkább össze se szedném..lesz elég zsé a cuccokra (fegyver, páncél, stb.), ha csak a nagyobb dolgokat szedem fel/adom el, plusz a küldetések jutalmából akarok gazdálkodni?
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #170730 üzenetére
Akkor a szmötyiig még nem jutottam el, mert nekem csak a kaja van, de az kevéske harc közben, meg el is fogyott hamar. Harcot meg még szokni kell, nekem annyira nem jött be eddig.
Deck
Na persze
marilllyo
Jaja, ott azért volt egy íve a harc nehézségnél, az elején se szidtam magam meg a végén se, de túl könnyű se volt azért.
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #170709 üzenetére
Nálam a nehézség belövésével is probléma van. A két nehezebb fokozat alapból nem játszik, mert nem akartam "gyűjtögetősdiset" játszani a kajáért, kell, hogy a meditáció gyógyítson.
A következő fokozaton is elpicsáztak párszor, nincs meg a "witcher életérzés"...jó egy-egy nehezebb szörny nyújtson kihívást de Kovács 22. Jóska, a falusi rabló ne jelentsen már kihívást. A legkönnyebb meg már túl egyszerű, ott a szörnyek leölése is gyerekjáték. Valahol a kettő között kellene, vagy jobb cuccal az egyel nehezebb fokozat...
Ripper03
Lassan eljutok a Horizonig is, remélem az is tetszeni fog, de most a GoW-on is gondolkozom, eggyel nehezebb fokozaton
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #170704 üzenetére
Én is hétvégén próbálkoztam a Witcher 3-mal, de nem adta..nagyon jó a sztori, nagyon jók az rpg elemek, remek a világ, igényes a körítés, de valahogy nem és nem...a harc az nagyon béna, de még ez se volt önmagában olyan nagy gond. Aztán rájöttem mi a baj, túlságosan lassú. Nagyon sok idő elmegy az "alapozással", az rpg elemekkel, aminek fiatalabban nagyon örültem volna, de ha napi 1 órám van játszani, akkor nagyon vontatottnak tűnik. A GoW pont eltalálta a kellő egyensúlyt, kellő mennyiségű (és jó minőségű) akció, a sztori is jó volt, nem vitték túlzásba a karakterfejlesztést (tárgyak és skillek), így simán lekötött akkor is, ha csak 1 órám volt játszani, de akkor is, ha több. Sajnálom nagyon, hogy így jártam a witcherrel, mert nagyon akartam szeretni..a könyveket is olvastam/olvasom, és nagyon hangulatosa az egész. "Fő" játéknak biztosan nem marad meg, max hétvégente előszedem majd, ha több időm lesz, és nem is vágyok majd annyi "akcióra".
Addig maradnak az open world játékok, azok úgy látszik, hogy bejönnek (Mafia 3, GTA V, újabb AC-k) meg az autóverseny -
mike1334
veterán
válasz
marilllyo #170498 üzenetére
Én se értem, hogy miért különlegesebbek a játék fejlesztők, mint bárki más. Gyakorlatilag szinte minden terméknek van használt piaca, megvetted, tiéd, továbbadhatod. Az írók se tüntetnek, hogy zárják be az antikváriumokat, pedig azért egy komolyabb regény évekig készül...
-
mike1334
veterán
válasz
Xaels #170491 üzenetére
Persze, de egy koncertnél nem lehet máshogy. Itt a digitális/fizikai között semmi különbség nincs az élményben, nem olyan, mint mondjuk egy koncert/cd páros. És ha lehet így, gazdaságosan is, akkor miért ne?
Én se vagyok kényszeresen spórolós ember, de ha lehet kevesebbet költeni, akkor megpróbálom. Igyekszem elkerülni az életszínvonal inflációt(annyiból élünk barátnőmmel, mint amikor fele annyit kerestünk, mint most, de így is futja szórakozásra, nyaralásra, stb.)
-
mike1334
veterán
válasz
Depression #170478 üzenetére
Minden játéknál alapnak kellene lennie a demónak/1-2 órás trialnek. Csak ugye akkor sokkal kevesebben vennék meg a játékot, ha látnák, hogy milyen. Mondjuk aminek játszottam a demójával, ott a játék eléje volt a legjobb/leglátványosabb része a játéknak, nem véletlenül.
-
mike1334
veterán
válasz
#80123904 #170474 üzenetére
Itt meg vannak dlc-nek csúfolt, csak digitálisan elérhető kivágott tartalmak, mikrotranzakció/lootbox. Könyvnél remélem sose jön el az az idő, hogy fizikai formában csak az első 200 oldal jelenik meg, ha érdekel a sztori vége, akkor vedd meg digitálisan..
CsonkaImo
Mákja volt a sonynak, hogy lassabb volt. Volt hír róla, hogy a ps4 megjelenése előtt bejegyeztetett olyan szabadalmat, aminek az lett volna a lényege, hogy ellehetetlenítse a használt lemezek kereskedelmét.
-
mike1334
veterán
válasz
Xaels #170460 üzenetére
Na igen, de ha most eladnám mondjuk az xboxon, akkor nem tudnék már játszani a játékokkal, és ez majd egy fél switch árányi játék, így csak pénzkidobás. Persze kinek hogy
izd6583sawoe
Ez kicsit sántít...iphonebol meg autókból is jelenik meg majdnem minden évben új model, pedig azoknak is pörög a használt piaca, meg még sok minden másé is.
-
mike1334
veterán
válasz
Xaels #170447 üzenetére
Én megvárom, hogy olcsóbb legyen a lemezes verzió, aztán egyszer végigtolom és eladom.
Többet egy platform mellett sem kötelezem el magam digitális játékokkal. Van xboxon, lett utána psem, most a switch felé kacsingatok...de minek ennyi konzol? A digitális játékokat meg sajna nem lehet hivatalosan eladni, de ha jönne a switch, akkor az egyik asztali konzol repülne az biztos.
-
mike1334
veterán
válasz
Callisto #170365 üzenetére
Én emlékszem kb 8 éves voltam, amikor egy olyan játékkal játszottam, ami arról szólt, hogy a kis aranyos lakók élték mindennapjaikat, erre jött egy bajuszos, agresszív, feltehetően bedrogozott (gomba!) külföldi, aki minden ok nélkül addig taposta őket, míg le nem estek az útról, ráadásul szétvert mindent, mert kereste a kis megtakarításukat, amiket gondosan elrejtettek a téglafalakban.
Traumatikus élmény volt.
-
-
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #168328 üzenetére
Nem erről volt szó. Azt írtad, hogy nem kell szó nélkül tűrni. Ez igaz, vedd meg máshol, vagy próbálj egyeztetni a céggel, ahogy őket sem köti az előrendelés, úgy téged sem. Arra írták, hogy óvodás meg balkáni, hogy ez nekem ennyiért jár, mert azt mondták ennyi lesz. Ez nem tudatos vásárló, hanem gyerekes viselkedés.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #168301 üzenetére
Ezek szerint nem. Nem eldugva a honlapon, hanem jól látható helyen leírja, hogy milyen feltételekkel működik az előrendelés. Az, hogy promóciós cél miatt írta ki az alacsonyabb árat, vagy tényleg emelt a beszállítója, az tök mindegy ebből a szempontból, mivel fél perc alatt megrendelheted máshol. Nem értem akkor mi a probléma.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #168295 üzenetére
Szóval a vásárlónak mindig igaza van, akkor is, ha a bolt - a jogszabályoknak egyébként teljesen megfelelően eljárva - kiírja a honlapján, hogy az előrendeléssel nem jön létre szerződés, nem garantálja, hogy nem lesz áremelés, és az előrendelés se téged se őt nem kötelez? Azért ez kemény. Írj a fogyasztóvédelemnek és körberöhögnek.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #168248 üzenetére
Nem. Nem jön létre szerződés a felek között...le van írva, te elfogadod a feltételt, aztán ennyi. Ebben nincs semmi balkáni, sőt...az, hogy van ahol benyelik a különbözetet (mert neki se annyiért fogja hozni a gyártó, amennyiért eredetileg gondolta) már más kérdés. Inkább az a balkáni, hogy ilyenkor beindul mindenkinél, hogy ez ennyiért jár neki, még ha a boltnak ez veszteség is. Biztos van olyan bolt, amelyik megengedheti magának, de a többség nem lesz ennyire "jó arc". Az előrendelés nem egyenlő az előszerződéssel vagy a vételi jog kikötésével. Indikatív ajánlat max.
seniman
Elég gáz is sok szempontból az amerikai jogrendszer, ahol a másik hibáján akarnak meggazdagodni. A magyar ezerszer normálisabb, itt csak a károdat térítik meg, többet nem.
-
mike1334
veterán
Az előrendelés kb semmi azon kívül, hogy nagyjából sejti a bolt, hogy mekkora lesz a minimum kereslet, esetleg ad valami ajándékot mellé...de az előrendeléssel, illetve annak az elfogadásával egyik felet se terheli semmilyen kötelezettség, le is írják szépen:
Az előrendelés visszaigazolása nem minősül ajánlattételnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #168169 üzenetére
Lehet, azon nem próbáltam..a fura az volt, hogy az xboxot is mindig teljesen kikapcsolom, leállítással....hm, mindegy is, csak mondtam, hogy engem zavart
-
mike1334
veterán
válasz
headhunter86 #168123 üzenetére
Vedd meg GoW-t lemezesen, játssz vele, add el, aztán ha jó áron lesz digitálisan, és még akarsz vele játszani, behúzod úgy is
-
mike1334
veterán
válasz
Petreszku #168104 üzenetére
Olyan van nekem is, de én nem ajánlom. Sajna, ha kikapcsolom a gépet (igaz, az xboxon van, de sztem ps-en sincs máshogy), még mindig kap áramot, és világít a led. Jobb olyat venni, ami, ha nem leállt a cucc, akkor kikapcsol. De, ha valakit nem zavar a fény, akkor vehet
-
mike1334
veterán
Mutass neki egy linket a RDR I. részének áráról..fel se tűnik, majd, hogy ott a II a név mögött
Nekem szerencsém van, az xboxnál szinte ő nyaggatott, hogy vegyem meg, ps-nél meg nagyon szar heten voltam túl (munka), és bejelentettem, hogy ennyit megérdemlek a sok szívásért...elfogadta
Most viszont felmérjük a kiadásainkat, hogy min lehet spórolni, és minden elköltött forintot felírunk és összesítünk majd, így nem lesz kibúvó
-
mike1334
veterán
válasz
#80123904 #167672 üzenetére
Ez mindenhol így van az euban tudtommal.
Pl kishazánk:
A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény:
42. § (1) Felhasználási szerződés alapján a szerző engedélyt ad művének a felhasználására, a felhasználó pedig köteles ennek fejében díjat fizetni.
48. § A polgári jog általános szabályai szerint a bíróság akkor is módosíthatja a felhasználási szerződést, ha az a szerzőnek a felhasználás eredményéből való arányos részesedéshez fűződő lényeges jogos érdekét azért sérti, mert a mű felhasználása iránti igénynek a szerződéskötést követően bekövetkezett jelentős növekedése miatt feltűnően naggyá válik a felek szolgáltatásai közötti értékkülönbség.
(bár ez alapvetően pl arra van kitalálva, hogy írsz egy könyvet, eladod bagóért, más meg milliárdos lesz belőle (túlzás), de szvsz kb. erre is ráhúzható, mondjuk szerzői jogban minimális a tudásom)
Ja és ahogy írja is a törvény, a polgári jog általános szabályai közé tartozik az értékarányosság (feltűnő értékaránytalanság tilalma), bíróság kérésre kb bármilyen szerződésbe belenyúlhat, ha az egyik fél többet ad, mint kap (bizonyos eltérések és keretek között).
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #167477 üzenetére
Én kíváncsiságból rákerestem mennyibe kerül lemezesen..hát nem olcsó, plusz alig van. Hardveraprón egyet sem találtam, még ps3-ra se...
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #167473 üzenetére
Az igen
nekem ez volt az egyik oka, hogy lett ps-em is. Nagy kult játék van már vagy 8-9 része, ebből azt hiszem 4 érhető el európában is ps4-re. A város "megoldása" engem a vampire bloodlines-ra emlékeztet. Elmebeteg japán humot, japán szinkron, jakuzák, verekedés...mi kell még?
-
mike1334
veterán
Ez a yakuza kiwami egyre betegebb, de tetszik. Nagy pacsi annak, aki kitalálta a Majima everywhere rendszert, megvan az új kedvenc gonoszom
A második ex cím, ami igazán bejön, fura, hogy itthon nem annyira népszerű... -
mike1334
veterán
válasz
Tyler Durden #167372 üzenetére
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
RangerFox #167295 üzenetére
Ez pl hiányzik az xboxról, mmint a japán dolgok. Furcsa nép, de ha nem viszik túlzásba, akkor abszolút élvezhető. Még a jrpg-kre leszek kíváncsi, hogy tetszeni fognak-e. Ni no kuni 2-n gondolkozok, hogy azzal kellene kipróbálni a stílust
Egy éve van konzolom (ps4 fél éve lassan), jó 10 év kihagyás után játszok újra (előtte pc). Azt már tudom, hogy mi tetszik (tps lövölde, tps light-rpg, árkád autóverseny), mi az amit nem bírok valamiért (fps lövöldék), mi az amihez nincs türelmem (soulslike játékok), mi amihez nincs időm (multi játékok, gyűjtögetős/ grindolós rpg-k). Talán még a sztori (telltale, life is strange és társai) meg a jrpg játékok maradtak ki, van más kategória is?Eddig úgy néz ki, hogy hétköznap autóverseny vagy vmi open world tps, hétvégén meg vmi sztoriközpontú cucc
Ja az indie meg a platformer játékok, de azokra majd veszek egy switchet
-
mike1334
veterán
válasz
RangerFox #167286 üzenetére
A következő a 0 lesz. Bár a kiwami előtt játszódik, de azt ajánlották neten, hogy a kiwamival érdemes kezdeni a "retro" hangulat miatt. (0 után már nem biztos, hogy tetszene a kiwami). Amúgy a csak japánban (és csak japánul) megjelent részek elvileg a legjobbak, abban pl "régi" yakuzák vannak, azt sajnálom, hogy nincs itt.
-
mike1334
veterán
Nehéz elmondani...látni kell
egyik pillanatban véres verekedés, a következőben meg egy kiskutyának keresel tálkát, amiből ihat...meg gyűjthető kártyák, amin bikinis csajok bogár jelmezben vannak. Kegyetlen yakuza főnök, aki fél perc után, mint egy kislány visong, stb...kb mint egy elborult anime olyan...
-
mike1334
veterán
Na pár óra után az első Yakuza játékkal, amit próbáltam (Kiwami). Hajh, ezek a japánok nem normálisak...
Majdnem otthagytam fél óra után, mert elég furán indult, de aztán megtetszettmondjuk ahogy keresgéltem a prohardveren, nincs nagy közönsége, pedig nem rossz kis játék ez
így 3-4 óra után nem mondom még, hogy system seller cím, de hangulatos, nálam az uncharted 2-3 felett van, de azért a gow alatt. (Most vagyok abban a fázisban, amikor azt kutatom, hogy megéri e nekem a ps4 inkább az xbox helyett, mondjuk jövő héten indul a forza h 4, akkor minden háttérbe fog szorulni egy hónapig
)
-
mike1334
veterán
Fortnite hír:
Following a comprehensive evaluation process, SIE has identified a path toward supporting cross-platform features for select third party content. We recognize that PS4 players have been eagerly awaiting an update, and we appreciate the community’s continued patience as we have navigated through this issue to find a solution.
Na eddig tartott
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #166543 üzenetére
Persze, ha a Sony lett volna, akkor beindítja az önmegsemmisítőt...egyébként az ÁSZF szerint jártak el, szóval kár belegondolni bármi egyebet...
-
mike1334
veterán
válasz
Peace #166541 üzenetére
Volt egy kiskapu, amit miután nyilvános lett fórumokon pár millió ember átslisszolt, és ez már az MS-nek is feltűnt
sok új/megjelenő játékot be lehetett húzni a hazai ár kb feléért. Xbox off topicban van róla bőven szó róla, ott nézelődj, mert lassan ez lesz az xbox off topic
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #166525 üzenetére
Játékok "okosba" pont, hogy Xboxon nincs, és ps-en van. Már, ha egyre gondolunk.
-
mike1334
veterán
válasz
markknight #166495 üzenetére
Igazából egyik se rossz, de kettő tök felesleges, én is belesétáltam ebbe, ott a két konzol, de egyszerre csak eggyel tudok játszani
Vannak nagyon jó exkluzívok, de egyéni preferencia kérdése, nekem eddig csak a GoW jött be igazán, a többi vagy elment egynek vagy egyáltalán nem tetszett, persze még sok van hátra. De pl bő egy hónapja szinte csak a Mafia 3-mal játszok, teljesen jó, elvagyok vele. Kb pont akkor érek majd a végére, ha kijön a Forza Horizon 4, és még lesz egy hónap game passom(plusz ott a doom, a hitman meg talán egy wolfeinstein is jön októberben.) Előbb-utóbb valamelyik konzolt el fogom szerintem adni.
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
Ha már action rpg-t hiányoltam korábban...
Ez fog jönni valamikor (bár még azt se írták ki, hogy a 4-re kijön-e vagy csak a következőre...). Elvileg dark souls és monster hunter között lesz valahol a stílus...remélem kevésb lesz ds.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest