- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Szép magyarázat, de igazából a pénzed arra költöd amire szeretnéd. Szerintem egyébként nem hülyeség, sokan Fortnite-oznak Switchen, mások meg telefonon COD-oznak. Multizni én is ps-en szeretek, na bumm. Barátnőmé volt a régi Slimem, aki meg az ilyen Detroit és az ehhez hasonló sztori alapú játékokkal jól elszórakozott. És nem érdekelte a grafika meg az fps. Szóval majd ebbe az irányba tereld őt is
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #237319 üzenetére
Melyik?
-
markknight
veterán
válasz
BoneDragon #237300 üzenetére
Elég durva, jövőhéttől én is meg az egész team home office lesz, pedig itt még messze a pánik.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #237215 üzenetére
Sajnos az Infinity Ward nem tud ezekkel méretekkel mit csinálni, a patchek is ilyen 30-50 gigásak szoktak lenni. Nekem szerencsére még van bőven hely a gépemen. (Igaz, nem a COD számára)
-
markknight
veterán
válasz
sirarcheer #237205 üzenetére
8-tól és kellemes 100 giga lesz, aztán PS4-en nézhetjük a 16x16 pixeles textúrákat ,meg a három poligonos fákat mint blackout esetén.. mondjuk retrónak jó vót, mert azt hittem a Postal 2-vel tolom.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Peetey91 #237082 üzenetére
Igen, eléggé visszavettek. Már nem igazán van olyan, hogy le sem esel és csak csépelnek míg el nem fogy a HP-d. Én ajánlom, szerintem a generáció (meg úgy az elmúlt 10 év) legjobb verekedős játéka, sok-sok feloldható tartalomal és nagyon igényes, szájbarágós tutoriallal, csak figyelni kell
Állítólag a PS5 futtatja majd igen.
-
markknight
veterán
Aki filózik, hogy megvegye a gémet (ha még nincs meg) [link]
-
markknight
veterán
Témánál vagyunk. [link]
-
markknight
veterán
De a Sonynak nem érdeke, hogy mindenki megkapja az egészet?
Engem is ilyen szöveg fogad most, hogy "regisztráció lezárult". Hát mi haszna van ilyen low-effort cuccokat regisztrációhoz kötni? Ingyen reklámfelületet készítenek és még regisztrálj is rá időben, hogy megkapd
-
markknight
veterán
válasz
markknight #236765 üzenetére
(ps4 játékok meg néhány ps2)
PS3-mat akartam írni, csak mellényúltam.
-
markknight
veterán
Tök mindegy a controller, kb semmit nem rak a skilledhez egyik sem. Nem lesz jobb a reakcióidőd, nem fogsz tudni jó döntéseket hozni egy csatában, nem fogod tudni mikor kell healelni, mikor kell visszavonulni és aimozni se fog helyetted. Szóval lehet, hogy a DS4 egy gané, de semmivel sem rosszabb azon jászani mint egy 60k-s razer raijun, sőt szerintem az a raiju se ér sokat, anyaghasználat szempontjából.
(#236672) GhostPetya: "Aha, úgy kezelem már mintha eleve a kontroller része lenne, és érzem a megváltozott (jó értelemben) vezérlést is kompetitív multiplayer alatt. "
Ezt meg sajnálom bro, ez kicsit olyan "-Ha mán megvettük akkor szeressük" beszólás volt
-
markknight
veterán
Megvan a megoldás, másfél hetenként kell előre lépkednem, ekkor még nem kezdődik el az ajax és ki tudom szedni az infókat és mutatja is korrekten... de áhh, inkább mégis írok nekik, mert nekem ennyi időm nincsen sajnos.
LnB: Idén már szerencsére visszavettem a szórásból.
-
markknight
veterán
A Sonys transaction history oldalnak nincs alternatívája? Egyszerűen kritikán aluli trágya ez az oldal is. Minek használnak ajaxot, ha a szerver szar és megszakad a folyamat? Nem tudom visszanézni egy évre miket költöttem, mert nem működük. Ilyen lepra online jelenlét is csak a sonynál lehet. Nembaj, most írok nekik egy szép e-mailt, hogy exportálják ki az összes vásárlásom valahonnan.
-
markknight
veterán
Ahogy látom MediaMarktból eltűnt a backbutton attachment. Nem csodálkozom.
-
markknight
veterán
Jön ma valami akció? Tudja valaki?
-
markknight
veterán
válasz
Rage47 #235920 üzenetére
Geforce now-n kipróbáltam, tele van világtalannal a PC-s front is. Se lőni, se semmit nem tudnak, sőt még aim assist sincs ami segít nekik. Valami 7 killeket hoztam első meccsekben. Meg X óra konzolos gameplay után nagyon bonyolult a PC-s irányítás, talán ez miatt nem ment.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Bogyi007 #235716 üzenetére
Még szép, hogy megkapjuk azt a változatot is. PC-s is játszhat medium meg ultra beállításokon, egy játék áráért. A mostani gennél meg úgy néz ki nincs akkora különbség grafban mint az előzőekben. Szóval azért mert növelik a látótávot, meg részletesebbek a textúrák, hát ezért ne kérjenek már semmi pénzt tőlem.
-
markknight
veterán
Kicsit elszontyolodtam, hogy tegnap nem keresett a Konzolvilág Bayonetta ügyben, aztán mára már azt látom, hogy nincs is készleten, mert elvitték. Szerencsére előbb hívott az emberke, hogy a decemberi előrendelés miatt természetesen jutt nekem is, csak késve érkezett huzzájuk is a cucc. Alzánál lehet még kapni, máshol kétes.
-
markknight
veterán
A Bayonettát külön is meg lehet venni, nem muszáj a Vanquish-sel együtt behúzni:
[link] -
markknight
veterán
A Bayonetta & Vanquis ajándék előrendelői téma csak a digitális vásárálsra vonatkozott?
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #234771 üzenetére
Kedves vagy, de mindig van hova fejlõdni
-
markknight
veterán
Lám-lám megjósoltam a back button sikerét. Úgy tûnik bejött.
-
markknight
veterán
válasz
Zoleee83 #234278 üzenetére
Mondja ezt az, aki jött nagy arccal, hogy a multiplayer értelmetlen időtöltés. Egyébként meg nem azt mondtam, hogy béna vagy, csak azt, hogy nem vagy jó benne. Gyengébbek kedvéért: Aki nem jó benne, az az aki belekóstolt de nem ment neki, majd lerakta, a béna pedig az, aki jó akar lenni, erőlteti de minek. Ez kettő. Egyébként a blikkhez elmehetnél, mert sarkítani nagyon tudsz
Viszont legalább itt az alkalom, hogy mutass videót vagy képet, hogy nem vagy béna multiban.. Mert így, hogy ismét felhoztad... így már valóban kezdem azt hinni, hogy az vagy és veri a csőröd..
-
markknight
veterán
válasz
ldave #234271 üzenetére
Ez a fogadjunk el mindenkit és hagyjuk szó nélkül elv, ez egyenes út az álszentség felé. Mondják csak el amit akarnak és úgy ahogy szeretnék. Legalább van tökük és őszintén felvállalják, összevesznek a nézőkkel is ha úgy van, nem úgy mint más videósok, akik pont azt nézik, hogy minél szélesebb kör seggét tisztára nyalja, ezáltal a saját véleményük nincs is, vagy csak alig van jelen a videóban (pl magyarósi csaba)
-
markknight
veterán
Igazából küldetés kezdetekor és végeztekor tölt. Egy küldetés átlagban olyan 5-8 perc, de vannak hosszabbak amin boss is van (kemény 3 darab létezik az egész játékban) Akárhogy számolom egy Battlefront 2-ben is ilyen hosszú egy meccs, attól függően milyen játékmódban tolod persze. Ha hozzáveszem mondjuk a Codot, aminek hosszú a matchmakingje akkor annyira nem is borzamas ez a kemény 1 perc amennyit tölt a játék. Konkrét számra nem emlékszem, de 1 percnél biztos nem volt több, legalábbis én nem annyinak éreztem. Toltam ám a Warframet is, nem néz ki ilyen jól de 20-30 másodpercig ott is töltünk, Destinyt meg inkább nem hozom fel ismét, mert mint írtam az a legallja.
Meg most őszintén, mit várjak egy PS4-től? Hangos mint állat, a játékok szarul néznek ki 4k-ban, elérte a határt ez a konzol. A slim már a Fortnite-ot se nagyon bírja, tölt mint állat az is.
-
markknight
veterán
Max pár órát játszott vele ingyen két hónapja, és azon a ponton hagyta abba, ahol csak a töltés lehet problem. Én megvettem 20 ezerért mégse toporzékoltam úgy, mint itt páran a megjelenéskor látatlanban. De most megint előkellett húzni, valamit hogy legyen min dühöngeni
-
markknight
veterán
A töltési ideje is teljesen átlagos, a GTA V még többet is tölt, a a Destiny 2 meg konkrétan játszhatatlan ps4-en (karakteremet nem töltötte be 3 perc alatt a karakterválasztón, törölni kéne az egész játékot még a store-ból is) és ahhoz képest, hogy az anthem open world, nem tölt többet mint a battlefront 2 vagy mondjuk egy need for speed. Jó világ, élvezetes repülés, izgalmas harcok. Szimplán tartalom kell meg némi bugfix. Annyira nem tróger ez a játék
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #234150 üzenetére
Kipróbálom Apexhez, de sokat nem várok tõle. Egyébként most a meleet rakhatom r3-ról a körre, az r3-ra pedig a gugolást slideot teszem, így a kieg két gombja az ugrás és a csúszás lesz, a véletlen ütéseket az r3mal pedig elfelejtem. Bár sokat sztem nem rak hozzám, így is 18. winem lett vasárnap az új karival, pedig csak most kezdõdött a szezon (14 Wraith, 1 Lifeline)
-
markknight
veterán
60% célzás 40% movement és egyéb. A célzás önmagában semmit nem ér. Csak úgy itt hagyom bölcsességnek.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
Zoleee83 #234002 üzenetére
Pedig van bennük történet, minden meccs egy másik, ráadásul a legjobb történeket az élet írja, nem a sík hülye mi. Lenyomni egy nehéz játékot semmi ahhoz képest amit a multikban el lehet érni.
Ha meg párbeszédek érdekelnek benyomok egy filmet, legalább annak van mélysége is. Csak ugye nyilván nem vagy jó multiban, ezért inkább single player botok ellen.
-
markknight
veterán
Főleg ha új vagy a BR-ekben. Rettentően hosszú a tanulás míg eljutsz egy átlagos szintre, és rengeteg tényezőn múlik a siker, nem úgy mint mondjuk COD-ba vagy Overwatchba (igaz, itt értékesebb is 1-1- win) Gyorsan kell lootolni, mozogni, ismerni a pályát, ismerni a fegyók szórását, milyen hopupot, milyen optikát teszel rá, figyelni a kört, hogy ne third partyzzanak be, pingelni, jó utvonalat választani, jó legendet megtalálni, harc közben visszavonulni, healelni stb. Van 1-2 COD god ismerősöm, de az Apexet azért engették el mert nem tudnak ennyi mindenre figyelni és unják, hogy az emberek úgy nyelik a golyókat mint a szivacs. Persze ilyenkor a játék a szar, nem adja meg a lövést, blabla. Ez van, szerintem minimum 2-300 óra mire az emberben összeállnak a dolgok. A randomok pedig különösképpen balfékek ebben a játékban, körülbelül a meccsek 70%-a kuka, kidobott idő. Nem jönnek, lootolnak, bénák, kilépnek stb stb.
-
markknight
veterán
Három ps plus game érkezik! Bioshock rulez!
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #232906 üzenetére
Igazából most is van egy ilyen 20 sor kódból álló szörnyeteg: [link]
A Microsoftos megoldás nekem nagyon tetszett, mai napig elérem online a screenshotjaim, szal meríthetnének onnan ide és jó lenne.(#232908) wesder: Manuálisan fel tudom a videót youtube-ra vagy twitterre, de miért tenném ezt állandóan automatikusan? A képekkel ugyanez a helyzet, akkor van szívás ha több képet akarnál feltölteni. Ja, meg a képeket fel lehet erre a felső feedre tölteni, de nem akarnám, hogy mások is lássák pl a cickós animecsaj screenshotjaim érted..
-
markknight
veterán
Engem az szomorít el, hogy 2020-ban a lementett screenshotokat és videókat még mindig nem tölti fel automatikusan sehova, pendrive-ozni kell ha le akarok menteni 20 darab képernyőfotót vagy üzenetbe floodolni egyik haverom. Simán tartalmazhatná a ps plus ezt is.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #232852 üzenetére
Elõrendeltem, hogy ne legyen az, hogy látatlanul dumálok valamirõl. Ha nem jön be, akkor bolti ár feléért eladom ha-n, ha meg igen akkor beismerem, hogy tróger voltam.
-
markknight
veterán
Minél távolabb ülsz, annál jobb
Ugyanis a PS4-en a 4K játékok kb olyan minőségűek, hogy PC-n szebb néhány 1080p-s cím. És most a 3D-re gondolok, nem a ui elemekre amik tűélesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest