Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
HuMarc
üzenetére
Három generáció lesz e az jó kérdés. Méret illetve teljesítmény felvételben idáig minimálisak a különbségek, (AMD egyenlőre nem tud kisebb csíkszélességre menni, így az apuk gyártása relatív drága.) Ebből következően, drasztikus árcsökkenésre nem számítok, maximum azt tudom elképzelni, hogy idővel kivezetik az 500GB változatot, és ehhez közeli áron kínálják majd az egy terás változatot.
Belátható időn belül amivel kedvezőbb áron tudnák árulni, különösebb fejlesztések nélkül:
-Olcsó kis méretű flash drive
-Optikai meghajtó elhagyásaMindkettő meglehetősen életképtelen, majdhogynem kizárt hogy ezeket meglépje a gyártó, de sose lehet tudni...
Nekem az egyéni preferenciám:
Limitált darab szerintem nem feltétlen értékállóbb, én ilyet nem keresnék, vásárlásnál ami értéknövelő, 'sok' hivatalos garancia, és megkímélt állapot, no meg a kedvező ár. Többi nekem nem szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sony PlayStation 5 Slim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek