Hirdetés
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis #247740 üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy mi mielőtt jött, a NIOH első része nekem most ment le nemrég, pedig megvan vagy 2 éve. Nagyon nem akart bemenni a setting miatt, nagyon nehéz szülés volt elindítani úgy igazán. Én nem minden játékot veszek meg, és tolok naptár szerint, meg megjelenési sorrend szerint. Ma én többet várnék el egy második részétől, de semmivel nem hoz többet, mint az első része. A NIOH2-től is többet vártam, és többet is kaptam, bár itt a többletnek én annyira nem örültem. Talán az sem volt szerencsés, hogy a két rész között csak pár hét volt nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest