- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Zoleee83 #246955 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha szerinted egy ilyen Mafia 2 Def és Mafia 3 féle bugtenger megvásárlása okés. Akkor miért fürdeted magad? Főleg ilyen gyenge példával. A Mafia két említett részével kapcsolatban forrong és forrongott a net. Mert gyalázatosak lettek. A DS ben meg előfordulhatnak bugok. A kettő dolog nagyon nem ugyan az. Ha szerinted okés ezeket megvenni, akkor oké. Szerintem baromira nem az. És ezt leírtam. De nem várom el, hogy védekezz. Vedd azt ami neked jól esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest