Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Peace
üzenetére
Én sztori központú játékokat szeretem, és ezeknél értelemszerűen haladni akarok vele, nem ugyanazon a bosson szenvedni órákig vagy akár napokig. Persze néha azért túl könnyű, de nem zavar. Tokyo Mirage Sessions #FE Encore-t (Nintendo Switch játék) is elkezdtem easy-n, aztán így is sikerült egyszer halnom, amire rögtön felajánlott egy addig rejtett még könnyebb módot, szó nélkül elfogadtam.
1-2 mellék küldetés így is nehéz volt, de csak mert jóval magasabb szinten kellett volna nekifutnom (nem is értem miért volt elérhető olyan hamar, yt-n videón láttam hogy +10 szinttel futnak neki), és bár nem volt kihívás de azért nem volt eszetlen így se a harc.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1-2 mellék küldetés így is nehéz volt, de csak mert jóval magasabb szinten kellett volna nekifutnom (nem is értem miért volt elérhető olyan hamar, yt-n videón láttam hogy +10 szinttel futnak neki), és bár nem volt kihívás de azért nem volt eszetlen így se a harc.
Kendek