Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Régóta nézegetek egy játékot, amikor éppen leárazzák és vakarom a fejemet, ami nem jó jel, mert ha impulzívan nem érzem, hogy nekem erre szükségem van, akkor valószínűleg nincs így.
Bad Pritt írt anno pár szót a Starlink: Battle for Atlas játékról, de azon kívül nem emlékszem különösebben, hogy élénk eszmecsere övezte volna itt.Az a része engem különösebben nem is érdekelne, hogy kiegészítőket lehet borsos áron applikálni a kontrollerre, ami jóvoltából különböző előnyökhöz jutunk a játékban. Igen, ez inkább a gyermekkorú játékosokat célozza meg, engem viszont nem érint, a játék maga jobban foglalkoztat.
Ami menet közben még ki is derült számomra, hogy Ubisoft, hm, open world, repetitív, emlékszem vmi. ilyesmire korábbról, oké, de ez vmi űrshooter bolygókkal, repüléssel, szóval némileg újdonság, na de mennyire?
Erre itt van brutálisan leárazva, még a deluxe edition is, amiben adnak egy rakás plusz űrhajót, fegyvert, amit külön is meg tudnál venni borsos áron kiegészítőként a kontrollerre, na de itt lyukas gombért adják digitálisan.
Lehet élvezné itthon a gyerek is, talán én is, a kinézet nekem némileg hajaz a Ratchet & Clankre, még alszom rá, február elejéig van még idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kendek